کد خبر:۳۱۹۲۸۲

وزیر سابق اطلاعات به عربستان رفت + عکس

وزیر سابق اطلاعات جمهوری اسلامی ایران به عنوان روحانی کاروان عمره گزاران وارد مدینه منوره شد و به زائران ایرانی توصیه کرد که فرصت حضور در سرزمین وحی و توفیق انجام عمره در ماه رجب را قدر بدانند.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام والمسلمین حیدر مصلحی وزیر اطلاعات در دولت دهم به عنوان روحانی یکی از کاروان‌های استان تهران عازم سرزمین وحی شده است.

 

حجت الاسلام مصلحی  اظهار داشت که از اوایل دهه 70 به عنوان روحانی کاروان به حج و عمره مشرف شده است.

 

وی رابطه خود با عمره گزاران کاروان متبوعش را عالی توصیف و اضافه کرد: تنها در دوران مسئولیت خود در سازمان اوقاف و وزارت اطلاعات توفیق نداشتم که به عنوان روحانی کاروان عازم سرزمین وحی شوم.

 

 

وزیر سابق اطلاعات به زائران ایرانی توصیه کرد که فرصت حضور در سرزمین وحی و توفیق انجام عمره در ماه رجب را قدر بدانند.

 

گفتنی است حجت الاسلام حیدر مصلحی در دولت نهم رییس سازمان اوقاف و امور خیریه و در دولت دهم وزیر اطلاعات بود. «عبدالمالک ریگی» شرور معروف شرق کشور در دوران وزارت مصلحی به دست سربازان گمنام امام زمان (عج) دستگیر شد.
 

 

منبع: فرهنگ نیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار