کد خبر:۳۱۹۳۲۴

حمایت 100 میلیاردی معاونت علمی از تجاری‌سازی طرح‌های پژوهشی 5 استان

به منظور حمایت از تجاری سازی طرح های شرکت‌های دانش‌بنیان موافقت‌نامه همکاری میان معاونت علمی و پارک‌های علم و فناوری 5 استان به امضا رسید.
حمایت 100 میلیاردی معاونت علمی از تجاری‌سازی طرح‌های پژوهشی 5 استان
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو» علیرضا دلیری معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امضای این موافقت نامه را حمایت از تجاری سازی طرح‌های شرکت‌های دانش بنیان دانست و گفت: این حمایت‌ها برای طرح‌های شرکت‌های دانش بنیان استان های یزد، اصفهان، فارس، خراسان رضوی و کرمان بوده است.
 
وی یادآور شد: این موافقت نامه در زمینه همکاری سه جانبه میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی و پارک‌های علم و فناوری این استان‌ها به امضا رسیده است.
 
دلیری با اشاره به برخی از مفاد این موافقت نامه، خاطر نشان کرد: در این موافقت نامه به استان‌های اصفهان 30 میلیارد ریال، یزد 15 میلیارد ریال، فارس 15 میلیارد ریال، خراسان رضوی 20 میلیارد ریال و کرمان 20 میلیارد ریال اختصاص یافته است که این مبلغ بر اساس مراحل جذب در اختیار صندوق‌های پژوهش و فناوری غیردولتی با پرداخت 3 ساله و به صورت قرض الحسنه قرار خواهد گرفت.
 
وی اضافه کرد: در این موافقت نامه همچنین پیش بینی شده است از طرح‌های دانش بنیان شرکت‌های فعال در این استان‌ها با تخصیص اعتبار از محل اعتبارات معاونت علمی و فناوری و بر اساس توانایی هر استان صورت گیرد تا زمینه برای تقویت شرکت‌های فعال در استان‌هایی که این موافقت نامه با آنها امضا شده است، فراهم شود.
 
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی معاونت علمی عدم تمرکز در حمایت‌های معاونت را از دلایل انعقاد موافقت نامه با این استان‌ها عنوان کرد و گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آمادگی دارد متناسب با توانمندی هر استان در ارایه طرح‌های دانش بنیان و فناور در قالب تفاهم نامه‌های همکاری اقدام کند.
 
وی افزود: در برخی استان هایی که دارای صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی هستند، نسبت به انعقاد قرار داد همکاری اقدام و در استان‌هایی که این صندوق را ندارند نیز، برنامه ریزی برای حمایت از شرکت‌های آنها از طریق سایر صندوق‌ها در دستور کار قرار داد.
 
دلیری یادآور شد: در صورت عملیاتی کردن حمایت از این شرکت‌ها توسط پارک‌ها در راستای سیاست‌های معاونت افزایش اعتبار این طرح‌ها قابل بررسی خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار