گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»؛ هفته گذشته نشریههای زنجیرهای افراطیون نزدیک به پانترکیسم در اقدامی هماهنگ و هدایتشده از سوی ضدانقلاب، به احکام اسلامی حمله کردند و باعث ایجاد حاشیههای زیادی شدند.
این نشریات دانشجویی که از سوی معاندین هدایت میشود بانامهای الدوز، گو زه نک و فرهنگ هفتهی گذشته با انتشار مطالبی در اقدامی هتاکانه موجی از افکار فمینیستی، ترویج همجنسگرایی به راه انداختند و وقیحانه احکام اسلامی را احکامی زنستیز خواندند.
در این نشریات افراطی که بیشتر مطالبشان را، نوشتهها و مقالات افرادی تجزیهطلب، قومیتگرا، ضدانقلاب خارج نشین باسابقهی بازداشتهای متعدد، تشکیل میدهد، بابی شرمی تمام نص صریح قرآن کریم و احکام نورانی اسلام (دیه، ارث و ...) را مورد اهانت قرار داده و زیر سؤال بردهاند.
جالبترین نکتهای که در محتوای این نشریات به چشم میآید، استفاده مکرر از واژه آذربایجان جنوبی، نگارش متن نشریه توسط فعالان سیاسی اپوزسیون خارج از کشور (95 درصد محتوای نشریه گوزنک)، محکوم کردن جمهوری اسلامی به نقض حقوق بشر در مقوله زنان و... میباشد.
پسازاین اقدامات جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید مدنی تبریز با همکاری نشریات احرار، پینار، شمیم ثقلین، فریاد و کانون فیلم و عکس با انتشار ویژهنامهای پاسخ بجا و درخور به این حرکت داد که با واکنش نامعقول پان ترکهای دانشگاه و پاره کردن ویژهنامهها، شکستن شیشههای دفتر جامعهی اسلامی دانشگاه و سردادن شعارهایی در تخریب شخصیت دبیر این تشکل مواجه شد. حاشیههای هفته گذشته در حالی ادامه دارد که شاهد برخورد منفعلانهای از مسئولین دانشگاه شهید مدنی تبریز و بخصوص رئیس این دانشگاه بودهایم.
ولی زاده، رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در مصاحبه با یک سایت محلی، از اتفاقات سطح دانشگاه اظهار بیاطلاعی کرده و تجمع دانشجویان و شکسته شدن شیشههای دفتر جامعه اسلامی توسط برخی از افراطیون را تکذیب کرد. این ادعای رئیس دانشگاه در حالی است که بنا به اطلاعات به دست آمده از عوامل دانشگاه شهید مدنی تبریز، رئیس دانشگاه از این اتفاقات مطلع بوده است.
پس از این اقدامات هتاکانه و اقدام به موقع اعضای جامعه اسلامی، شنیده حاکی از آن است که رئیس دانشگاه در جمع دانشجویان گفته است با متخلفین (یعنی نشریه جامعه اسلامی و اعضای این تشکل!) برخورد خواهد شد و بر اساس شنیده ها احتمال انحلال جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز قوت گرفته است
این اتفاقات در حالی است که طبق اخبار واصله نشریه موهن اولدوز در سایه انفعال مسئولین دانشگاه مجدداً در محیط دانشگاه توزیع شده است.
حال با توجه به این مسائل این پرسش مطرح میشود که چرا ریاست دانشگاه در این مسائل بهدرستی ورود پیدا نمیکند تا این اقدامات هتاکانه را خنثی کند؟ سؤال دیگر اینکه چرا بجای برخورد قاطع با هتاکان درصدد برخورد با جامعه اسلامی دانشجویان است؟
این اتفاقات در حالی روی میدهد که وزارت علوم بدون توجه به فضای دانشگاهها، تغییرات سیاسی را در مرتبه اول اولویتهای خود قرار داده است و با ایجاد حاشیههای نامعقول و نامتعارف تلاش میکند فضا را ملتهبتر نماید. چند نشریه که با تیترهای هنجارشکن و ضد اسلامی که از خارج دانشگاه خط دهی میشوند، تلاش کردهاند بهعنوان پیشقراولان این جریان، فضای مسمومی ایجاد کنند تا بعدتر جریان دلخواه را در دانشگاه شکل دهند.
حال که عدهای از دانشجوهای تندرو با ورود به فضای علمی دانشگاه، باعث به وجود آمدن فضای متشنج شدهاند، میبایست هرچه سریعتر به اینگونه اقدامات خاتمه داد و وزارت علوم با ورود به این مسئله و برخورد قاطع با هتاکان آن را ختم کند.
دلسوزان، بارها و بارها نسبت به اقدامات حاشیهای وزارت علوم تذکر داده بودند و با بروز این تحرکات افراطی در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، امید است که روند سیاست زدهی این وزارتخانه تغییر کرده و بهصورت مبناییتر به بازنگری در ریلگذاری دانشگاهها بپردازد.
والا
عده اي معدود قصد دارن آذربايجان رو به التهاب بکشونن.
يکي از راههايي که ميشه مقابله کرد احترام به تمام اقوام ايراني است.
بياييد قول بديم جکهاي قومي قبيله اي به هم sms نکنيم.
يکي هموطن از تبريز.
اي بابا:
يه زمان دشمنتو ميشناختي ميديدي ميجنگيدي ميکشتي و شهيد ميشدي
اين زمان دشمنت کنارته ميبيني ميشناسيش ولي نه ميتوني حرفي بزني نه کاري بکني اخرشم از پشت چاقوشو ميزنه
جنگ نرم يعني همين
يعني بدون خونريزي ولي کشته زياد