عضو شورای راهبردی مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) گفت: عدهای از افراطیون اصلاحطلب به دنبال مصادره روحانی در جهت اهداف حزبی خود هستند، اما روحانی هوشیارانه باید اعلام کند که رأی مردم به وی، به کار و تلاش و اهداف انقلاب اسلامی است، نه رأی به حزب یا گروه خاص.
مصطفی حضوری، عضو شورای راهبردی مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره برنامه ریزی برای برگزاری همایش اعتدال در 24 خرداد و همچنین راه اندازی کارناوال هایی در سالگرد انتخابات ریاست جمهوری از سوی صالحیامیری گفت: اگر این همایشها در سطح ملی برگزار میشود، نیازمند هماهنگی از سوی مقامات بالادستی است، بنابراین اهمیت برگزاری این همایش ملی باید به صورت شفاف برای مردم توضیح داده شود.
وی در ادامه افزود: در شرایطی که از مردم خواسته میشود از یارانههای خود انصراف دهند تا این یارانهها در راه توسعه کشور هزینه شود باید مشخص شود که هزینههای این همایشها از کجا تأمین میشود و همان گونه که رئیسجمهور تاکید داشت که گروهها با شناسنامه صحبت کنند، شناسنامه این برنامه نیز مشخص گردد، یعنی اینکه برای افکار عمومی توضیح دهد هزینههای این برنامه به اصطلاح ملی از کجا تأمین میشود و برگزاری این مراسم وابسته به کجاست.
عضو شورای راهبردی مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) با بیان اینکه رای مردم به روحانی و پیام آنان در 24 خرداد منحصر به حزب خاصی نیست، خاطرنشان کرد: عدهای از افراطیون اصلاحطلب به دنبال مصادره روحانی در جهت اهداف حزبی خود هستند که رئیسجمهور باید هوشیارانه این افراد را ارشاد، و به آنها گوشزد کند که رأی مردم رأی به کار، تلاش و اهداف انقلابی است، نه رای به حزب، گروه یا جناحی خاص.
حضوری با اشاره به سخن رهبری مبنی بر اینکه مسئولان دولتی وارد جریان سیاسی و برنامههای خاص سیاسی نشوند، تاکید کرد: مسئولان باید از هر گونه کاری که شائبه سیاسی دارد پرهیز کنند؛ اینکه آقای جهانگیری جزو شورای کارگزاران میشود یا اینکه برخی افراد از روزنامههای اصلاحطلب حمایت میکنند و برخی از آنان از برگزاری همایش اعتدال استقبال مینمایند، نشان میدهد که همایش اعتدال یک همایش سیاسی است و باید از آن پرهیز شود.
وی ادامه داد: در زمانی که باید به جهاد اقتصادی بپردازیم، هزینه بیتالمال صرف اموری میشود که خلاف آرمانهای انقلاب است. در این زمینه روحانی باید در همایشها و جلسات خود با رسانه مطرح نماید که تا کنون در زمینه اقتصاد مقاومتی چه کارهایی انجام داده؛ همچنین با وجود اینکه فرصت یک ساله تیم مذاکرهکننده دولت در زمینه دیپلماسی خارجی صرف شده باید مشخص شود که در زمینه اجرای سندهای بالادستی چه اقداماتی صورت گرفته است و با شفاف سازی آن، افکار عمومی را از اقدامات مثبت خود آگاه سازد.
عضو شورای راهبردی مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) در پایان اظهار کرد: حرکت دولت در زمینه سلامت جای تقدیر دارد، اما در حوزه اقتصادی جز تحسین از طرح سیاست اقتصاد مقاومتی چیزی دیده نشده است، پس باید رئیس جمهور و وزرا به صورت شفاف توضیح دهند که چه اقدامات عملی در این یک سال انجام دادهاند.