کد خبر:۳۱۹۶۴۵
جوکار در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

تیم مذاکره کننده مراقب خطر جریان تئوریزه کردن «سازش و تسلیم» باشد

عضو کمیسون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: تیم مذاکره کننده کشورمان باید مراقب نفوذ جریان تئوریزه کردن «سازش و تسلیم» در مذاکرات با غرب باشد.

محمدصالح جوکار در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»، در مورد فرمایشات روز گذشته مقام معظم رهبری در جمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:  همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند جریانی با یک عقبه فکری  در سطح رسانه‌ها به وجود آمده است که همواره بحث ارتباط با آمریکا را مطرح می‌کند و در واقع بحث هسته‌ای و عزت ملی را نادیده می‌گیرد که در گذشته در لایه پنهان عمل کرده و لی در حال حاضر  آشکار شده است.

 

وی تصریح کرد: این جریان فکری سعی می‌کند بر افکار عمومی تاثیر بگذارد که طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی «کسانی که می خواهند، سازش و تسلیم در برابر زورگویان را ترویج و نظام اسلامی را متهم به جنگ طلبی کنند، در واقع مرتکب خیانت می شوند،» لذا مسئولین همواره باید مراقب این جریان‌ها باشند و اجازه ورود آنها را به نهادها ندهند.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تیم مذاکره کننده کشورمان نیز باید مراقب چنین جریان‌هایی باشد و اجازه ندهد تا آنها با نفوذ خود بر مذاکرات تاثیر گذاشته و سازش و تسلیم در برابر زورگویان را در پیش بگیرند، چراکه این جریان همواره سعی دارد در تمام سیستم‌ها نفوذ پیدا کند.

 

جوکار به دیدار امروز اشتون و ظریف اشاره کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه زیر بار سلطه نخواهد رفت و زیاده‌خواهی‌های غرب برای ما قابل پذیرش نیست و ما هیچ‌گاه خارج از چارچوب هسته‌ای مذاکره نخواهیم کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: همانطور که بارها اعلام کردیم توان دفاعی و موشکی ما قابل مذاکره نیست و ایران تصمیم خودش در این زمینه را گرفته است و همواره در مذاکرات با حسن‌نیت وارد شده است.لذا غربی‌ها اگر به دنبال به نتیجه رسیدن مذاکرات هستند باید دست از کارشکنی و زیاده‌خواهی بردارند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار