یک طلا، یک نقره و یک برنز حاصل تلاش تکواندوکاران ایرانی
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۹۷۸۷
دومین روز از مسابقات قهرمانی آسیا

یک طلا، یک نقره و یک برنز حاصل تلاش تکواندوکاران ایرانی

حاصل تلاش تکواندوکاران ایران در دومین روز مسابقات قهرمانی آسیا سه مدال با سه رنگ متفاوت بود.
یک طلا، یک نقره و یک برنز حاصل تلاش تکواندوکاران ایرانی

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از سایت فدراسیون تکواندو، در ادامه دومین روز از مسابقات قهرمانی آسیا، اسبقی و نصر آزادانی که فینالیست شده بودند به مدال‌های طلا و نقره دست یافتند و سوسن حاجی پور در بخش بانوان به نشان برنز رسید.

بهنام اسبقی در فینال وزن چهارم مسابقات رو در روی تکواندوکار عربستان قرار گرفت و با شایستگی به برتری رسید و مدال طلای مسابقات قهرمانی آسیا را به دست آورد. وی پیش از این تکواندوکارانی از قزاقستان (9 بر صفر)، کره جنوبی (15 بر 10) و افغانستان (14 بر 5) را شکست داده بود.

در دومین روز مسابقات کیوروگی که از امروز (سه شنبه) در حال برگزاری است. علیرضا نصرآزادانی در فینال مسابقات وزن پنجم به مصاف "جانگ هوم وون" از کره جنوبی رفت و با نتیجه 6 بر 4 نتیجه را واگذار و به مدال نقره بسنده کرد. نصر پیش از این اردن را 3 بر یک شکست داده بود اما 2 حریف بعدی او در شیاپ چانگ حاضر نشدند و هر 2 بازی با نتیجه 12 بر صفر به سود وی اعلام شد.

در ادامه دومین روز از مسابقات قهرمانی آسیا، سوسن حاجی پور با قبول شکست برابر تکواندوکار کره جنوبی به مدال برنز رسید. کاپیتان تیم ملی بانوان برای رسیدن به مرحله نیمه نهایی و کسب مدال برنز، مقابل تکواندوکارانی از قزاقستان و فیلیپین پیروز شده بود.

برچسب ها:
دانشجو
پربازدیدترین آخرین اخبار