کد خبر:۳۱۹۹۰۵
احدی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

دولت با برگزاری جشن اعتدال به دنبال پنهان کردن ضعف گفتمانی خود است

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور گفت: اگر دولت معتقد است که 24 خرداد 92 جشن ملی و متعلق به همه بود و نه جناح سیاسی خاص، پس نباید برای پیشبرد اهداف خاص خود از آن استفاده سیاسی کند.
حمید احدی، عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره برگزاری همایش اعتدال در 24 خرداد از سوی دولت و هزینه‌های گزاف آن گفت: موضوع فراتر از اسراف است؛ دولت با یک نبود گفتمان واحد مواجه شده و همین باعث شده بدنه اجتماعی واحدی نداشته باشد که البته نباید از این موضوع غفلت صورت گیرد.
 
وی در ادامه افزود: در دولت احمدی‌نژاد با یکسری چارچوب‌ها و گفتمان‌ها مواجه بودیم و آن دولت پایگاه اجتماعی واحدی را داشت، اما دولت اعتدال تاکنون به این موضوع نرسیده و با شعارهای زودگذر و احساسی مواجه است. دولت گفتمان واحدی ندارد و گفتمان‌سازی را به صورت مجازی انجام می‌دهد، پس دولت با برگزاری چنین همایش‌هایی به دنبال پنهان کردن ضعف گفتمانی خود است.
 
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور خاطرنشان کرد: تضاد گفتمانی به وجود آمده از سوی دولت کاملاً مشهود است، به عنوان مثال از یک سو موضوع انصراف از یارانه‌ها به وسیله مردم مطرح می‌شود و از سوی دیگر رشد قارچ‌گونه روزنامه‌ها با تیترها و عکس‌های یکسان؛ همچنین برگزاری جشن‌های استانی با هزینه‌های سنگین، تضاد گفتمانی با بحث اقتصاد مقاومتی را به همراه دارد.
 
احدی در ادامه تصریح کرد: اگر مسئولان قائل به این هستند که 24 خرداد 92 جشن ملی بود و به نوعی همه کسانی که در انتخابات شرکت کردند پیروز انتخابات بودند، نه جناح سیاسی خاص، پس نباید با شعارهای سیاسی برای پیشبرد اهداف خاص خود از آن استفاده کنند.
 
وی در پایان با بیان اینکه وظیفه جنبش دانشجویی مطالبه‌گری از دولت است، تاکید کرد: برای اینکه بر روی مشکلات داخلی سرپوش گذاشته شود  به ابزار و همایش‌های مختلف تمسک می شود؛ در زمان پخش مستند «من روحانی هستم» فضای تند رسانه‌ای در کشور ایجاد شد و مستندی دانشجویی این گونه مورد توجه قرار گرفت تا اذهان مردم را منحرف کنند. دولت به جای اینکه به مسائل حاشیه‌ای بپردازد و به جای انحراف اذهان مردم، باید بیشتر بر روی موضوع اقتصاد مقاومتی و ساخت درونی نظام تمرکز کند که مطمئناً نتیجه‌‌بخش‌‌تر خواهد بود، به این ترتیب نگاه ما به حل مسائل باید نگاه به داخل باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار