کد خبر:۳۲۰۵۱۱

حقوق پرستاران به جیب پزشکان می‌رود

در حال حاضر به‌دلیل اینکه خدمات پرستاری تعرفه ندارد، پول این خدمات به جیب پزشکانی می‌رود که هیچ حضوری بر بالین بیمار ندارند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، محمد شریفی‌مقدم، عضو شورایعالی نظام پرستاری با طرح این سؤال که چرا قانونی که با رای قاطع نمایندگان مجلس در سال 86 به تصویب رسید و تمام کارهای کار‌شناسی آن با همکاری دستگاه‌های مربوط انجام شده است، نباید اجرایی شود؟ گفت: چرا هر سال برای خدمات پزشکی تعرفه تعیین می‌شود اما پرستاران که بیشترین حضور بر بالین بیماران را دارند و 90 درصد مراقبت‌های درمانی را عهده‌دار هستند، نباید برای خدماتی که ارائه می‌دهند، تعرفه‌ای داشته باشند. 

 

دبیر کل خانه پرستار با اشاره به اجرایی‌نشدن قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری، تاکید کرد: 7 سال است که تعرفه خدمات پرستاری توسط پزشکان دریافت می‌شود زیرا تعرفه‌ای برای خدمات پرستاری وجود ندارد.

 

وی با عنوان این مطلب که اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری آثار مثبتی به دنبال دارد، بیان داشت: کاهش خسارت به مردم و بیماران و ساماندهی تعرفه‌های خدمات پرستاری، از جمله موارد مثبت این قانون است.

 

شریفی‌مقدم با انتقاد از اینکه 7 سال است به بهانه‌های گوناگون اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری روی زمین مانده است، افزود: چرا به سرعت محل هزینه‌کرد اعتبار 10 هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت تهیه می‌شود اما برای قانونی که 7 سال از تصویب آن گذشته است هنوز تصمیمی نگرفته‌اند.

 

وی اظهار داشت: واقعیت این است که تا قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت تنها 30 درصد از 100 درصد کیفیت خدمات پرستاری قابل ارائه به بیماران بود که با اجرای این طرح شاهد افت کیفیت خدمات پرستاری نسبت به قبل هستیم.

 

منبع: وطن امروز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار