کد خبر:۳۲۰۶۳۲

چگونگی نفوذ هکرها به رایانه‌ها/ کلمه عبور یکسان مهمترین علت هک ایمیل

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی استان همدان علت اصلی نفوذ هکرها را استفاده کاربران از کلمه عبور یکسان و مشترک برای ایمیل و ورود به سایت‌ها عنوان کرد و گفت: کاربران در صورت امکان ایمیل‌های خود را به تنظیمات دو مرحله‌ای برای ورود مجهز کنند.
چگونگی نفوذ هکرها به رایانه‌ها/ کلمه عبور یکسان مهمترین علت هک ایمیل
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، سرهنگ لطف الله وطنی با اشاره به بانک اطلاعاتی وسیع هکرها، افزود: ‌عمده ایمیل‌ها و پسوردها از طریق سایت‌های فروشگاهی و دیگر سایت‌هایی که کاربران نیاز به ثبت نام در آنها را دارند به‌دست آمده است که می‌تواند علت اصلی این سرقت استفاده کاربران از کلمه عبور یکسان و مشترک برای ایمیل و ورود به سایت‌ها باشد.
 
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی استان همدان با بیان اینکه هکرها با هک این سایت‌ها به حساب‌های کاربری دسترسی پیدا کردند، اظهار داشت: علاوه بر آن هکرها با ایجاد سایت‌های مختلفی که نیازمند ثبت نام بوده است، ضمن دریافت آدرس پست الکترونیک، رمزهای کاربرانی که بنا به عادت یا خطا از رمز مشابه به ایمیل خود برای این گونه سایت‌ها استفاده کرده‌اند را نیز بدست آورده‌اند.
 
وی به کاربران توصیه کرد نسبت به بازبینی حساب‌های ایمیل و تغییر رمز عبور و استفاده از کارکترهای عددی، حرفی، نشانه جهت بهینه سازی تنظیمات امنیتی حساب‌های ایمیل خود اقدام کنند و از کلمه‌های عبور مشترک بین ایمیل و ورود به سایت‌ها استفاده نکنند.
 
وطنی اضافه کرد: کاربران در صورت امکان ایمیل‌های خود را به تنظیمات دو مرحله‌ای برای ورود مجهز کنند. برای تنظیمات دو مرحله‌ای ورود باید ابتدا شماره تلفن همراه خود را در تنظیمات سرویس داده و ایمیل خود را ثبت کنند تا پس از وارد کردن کلمه عبور سرویس دهنده بر روی تلفن همراه شما کدی ارسال خواهد کرد که در مرحله دوم باید آن کد را در سایت وارد کنند. این امر باعث افزایش امنیت کاربران می‌شود. به‌طوریکه حتی در صورت به سرقت رفتن کلمه عبور، هکر برای دسترسی به ایمیل شما نیاز به کد ارسال شده به تلفن همراه تان دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار