جامعه انتظار برخوردي قاطعانه از سوي قوه قضائيه دارد
کد خبر:۳۲۰۶۷
سلطاني در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

جامعه انتظار برخوردي قاطعانه از سوي قوه قضائيه دارد

دبير فرهنگي اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه‌هاي سراسر كشور با اشاره وقايع تلخ پس از انتخابات تاكيد كرد: جامعه در انتظار برخوردي قاطعانه و مقتدرانه از سوي قوه قضائيه مي باشد.

زهرا سلطاني در گفت وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در خصوص انتظار از قوه قضائيه اظهار داشت: اصولاً وقتي موضوعي قضايي همچون قانون گريزي و فرار از قانون مطرح مي شود، انتظارها از قوه قضائيه برخوردي قاطعانه است و در عين حال مسببين موضوعاتي كه به وجود آمد و تبعاتي را در پي داشت، بايد پاسخگو باشند.

وي در ادامه افزود: بايد كساني كه آغاز كننده اين ناراحتي‌ها و آشفتگي‌ها بودند و همچنين بحث فساد و يك سري موضوعاتي كه به واسطه مناظره‌هاي تلويزيوني به وجود آمد و به تبع آن آشوب‌ها و درگيري‌هاي خياباني را به دنبال داشت و خون‌هاي بي گناه بسياري ريخته شد، در پيشگاه قانون و قوه قضائيه پاسخگو باشند.

عضو شوراي مركزي اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه‌هاي سراسر كشور با اشاره به فرمان 8 ماده‌اي مقام معظم رهبري، تصريح كرد: همانگونه كه معظم له فرمودند هر جا كه مبارزه با فساد شروع شود، نعره‌هايي بلند مي شود، بخشي از اين آشوب‌ها همان نعره‌هايي بود كه زمان مبارزه با فساد شروع شد.

سلطاني با انتقاد از قوه قضائيه گفت: در ايام منتسب به قوه قضائيه و حتي قبل و بعد از آن، قوه قضائيه هيچ گونه موضع گيري نكرد، در حالي كه بزرگاني همچون آيت الله محمدي گيلاني حتي براي فرزند خود نيز حكم صادر كرد ولي در عين حال قوه قضائيه در برابر قانون گريزان هيچگونه موضع گيري نكرد.

وي در پايان گفت: مردم از قوه قضائيه خواستار برخوردي مثبت و قاطعانه هستند و هيچگونه تبعيض در برخوردها را نمي پذيرند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار