کد خبر:۳۲۰۶۷۰
وزیر خارجه لوکزامبورگ فردا به تهران میآید
وزیر خارجه لوکزامبورگ فردا (یکشنبه) به منظور گفتگو با مقامات کشورمان درباره مسائل هستهای وارد تهران خواهد شد.
به گزارش گروه سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، جین آزلبورن، وزیر خارجه لوکزامبورگ، فردا (یکشنبه) وارد تهران خواهد شد تا با مقامات کشورمان پیرامون مسائل هستهای دیدار و گفتگو کند. وی در این دیدار با حسن روحانی، جواد ظریف و همچنین رفسنجانی دیدار خواهد کرد.
وی قبل از سفرخود به تهران اظهار داشت: تصور میکنم نباید با عصبانیت به تهران برویم. هرچند درخصوص موضوع هستهای با توجه به اهمیت این مساله و نگرانی که ایران در غرب ایجاد کرده است، حتی با وجود ادعاهایی که حسن روحانی پس از اقدامات تحریکآمیز احمدینژاد مطرح کرده است، پیام من مشخص خواهد بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.