سید محمدجواد مهدوی، مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان دشتستان در جمع سرگروهها و مربیان حلقههای صالحین دانشگاهها با اشاره به سخنان امروز رییسجمهور گفت: متأسفیم که رییس جمهور ایران دغدغه مردمی که برای دینشان قیام کردند و خون دادند را افرادی بیکار و جاهل به امور دین خطاب میکند روحانی هنوز نمیداند در جامعهای زیست میکند که شعار آن دین و سیاست عین هم و با هم در زندگی اجتماعی است اما بر بوق تفکیک آن مرتب میدمد و شادمانی دشمنان اسلام را فراهم نموده، در جاده دشمنان اسلام و انقلاب خوب بازی میکند.
مهدوی ادامه داد: رییسجمهور لباس مقدس روحانیت را به تن دارد اما چگونه است زمانیکه وی سخنان دشمن را بر ملت خود تکرار میکند مراجع و علما و مردم دلواپس که بر اساس تکلیف دینی خود امربهمعروف و نهی از منکر میکنند افرادی بیکار و نا آشنا به امورات دینی هستند؟ آیا مردمی که بیش از رئیس جمهور به مقیدات مذهبی و دینی خود پایبندی دارند افرادی جاهلاند؟!
وی با بیان اینکه روحانی در روزهای ابتدایی دولت معتقد بود که مردم خود تصمیمگیری دینی در مسائل فرهنگی کنند تصریح کرد: چرا اکنون مردم را متهم به نادانی و جاهلیت میکنید و چرا نگرانی و دلواپسی دینی آنها را جوابگو نیستید و چرا نگرانی علمای دین را جوابگو نیستید.
مهدوی به روحانی گفت: روحانی در رأس یک دولت دینی موظف است که جادهصافکن دین اسلامی مردم باشد مگر روحانی در غرب لائیک و سکولار زیست میکند که حوزه مسیحیت را از سیاست جدا مینماید که اکنون بیاخلاقی و بیمبالاتی و بی تعهدی در زندگی اجتماعی آنها موج میزند.
وی ادامه داد: سیاست دینی، سیاستی است که در آن مردم بهگونهای هدایت و تدبیر شوند که ضمن داشتن شیوههای صحیح رسیدن به قدرت، تمام مصالح مادی و معنویشان مدنظر قرار گیرد. از نظر معمار انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) این نوع از سیاست، مطلوب است زیرا تمام مصالح مادی و معنوی انسان در این سیاست لحاظ میشود. ایشان وقتی از آمیختگی دین و سیاست صحبت میکند، این نوع از سیاست را در نظر دارد که چنین سیاستی، مخصوص انبیا و اولیا و علمای بیدار اسلامی است و روحانی بداند اسلام، دین سیاست است.
مهدوی در ادامه افزود: این مسأله برای هرکسی که کمترین تدبر در احکام حکومتی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی را دارد آشکار میشود و هرکس را که گمان بر این است که دین از سیاست جداست، نه دین را شناخته و نه اسلام را. ریسجمهور بداند مردم ما برای اینکه جامعه دینی داشته باشند انقلاب کردند و تشکیل حکومت دادند نه برای اینکه حکومت کنند. حکومت، یکی از لوازم حفظ نظام است به همین دلیل، امام خمینی(ره) حفظ نظام اسلامی را یکی از دلایل وجوب تشکیل حکومت و یا آمیختگی دین و سیاست دانسته است.
مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان دشتستان با اشاره به اینکه رهبر کبیر انقلاب امام خمینی(ره)، لزوم حفظ نظام اجتماعی را دلیل بر ضرورت حکومت میداند اظهار کرد: از منظر امام بدون تشکیل حکومت و بدون دستگاه اجرا و که همه جریانات و فعالیتهای افراد را از طریق اجرای احکام، تحت نظام عادلانه درآورد هرجومرج به وجود میآید و فساد اجتماعی و اعتقادی و اخلاقی پدید میآید پس برای اینکه هرجومرج و عنانگسیختگی پیش نیاید و جامعه دچار فساد نشود، چارهای نیست جز تشکیل حکومت و انتظام بخشیدن به همه اموری که در کشور، جریان مییابد یکی از دلایل عقلی آمیختگی دین و سیاست از منظر معمار انقلاب، اصل حفظ نظام است لذا همین فقها که از نظر روحانی بیکارند حفظ نظام را واجب میدانند و به تبع آن هر آنچه که لازمه حفظ نظام است را واجب شمردهاند.
وی در پایان در انتقاد به سخنان روحانی گفت: رییسجمهور در سخنان خود خطاب به ملت، تدبر و تأمل بیشتری داشته باشد.