کد خبر:۳۲۱۲۵۸

استخدام مامور شمارش کارت زرد برای علیرضا منصوریان!

به نظر می‌رسد باشگاه نفت تهران باید در فصل آینده مواظب اشتباهات خارج از میدان علیرضا منصوریان باشد.
به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، با اینکه داشتن آمار کارت‌های زرد بازیکنان بر عهده مربی نیست اما علیرضا منصوریان نشان داده سابقه بدی در بازی دادن به بازیکنان محروم دارد!
 
منصوریان زمانی که سرمربی پاس همدان بود با بازی دادن به روزبه شاه علی دوست، بازیکن محروم خود در بازی مقابل شاهین بوشهر موجب شد کمیته انضباطی یک امتیازی که پاس گرفته بود را پس گرفته و بازی سه بر صفر به سود شاهین بوشهر اعلام شود.
 
 منصوریان یک بار هم در تیم ملی امید چنین اشتباهی مرتکب شد. او کمال کامیابی نیا را مقابل عراق به میدان فرستاد اما غافل از اینکه او پیش از آن بازی دو کارت زرد دریافت کرده بود و از بازی محروم بود.

با این اوصاف مدیران نفت باید یک نفر را مامور شمردن کارت‌های زرد بازیکنان‌شان کنند که مبادا چنین اشتباهی برای تیم‌شان رخ دهد.
 
 
منبع: بانگ ورزش
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار