کد خبر:۳۲۱۳۷۷

برای جلوگیری از ابتلا به افسردگی

مطالعات اخیر نشان داده اند که خوردن برخی مواد غذایی می تواند احتمال ابتلا به مشکلات و یا بدتر شدن افسردگی شود و آن را افزایش دهد . مردم باید به طور منظم مصرف این سه نوع مواد غذایی را در تغذیه خود به حداقل برسانند.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، سایت دیلی میل نوشت: مطالعات اخیر نشان داده اند که خوردن برخی مواد غذایی می تواند احتمال ابتلا به مشکلات و یا بدتر شدن افسردگی شود و آن را افزایش دهد . مردم باید به طور منظم مصرف این سه نوع مواد غذایی را در تغذیه خود به حداقل برسانند. این غذاها عبارتند از:

غلات تصفیه شده : پاستا ، برنج سفید و شیرینی همه مواد غذایی از این دسته . محققان دریافته اند که کسانی که غذاهای نفاخ به طور منظم مصرف به احتمال بیشتری دچار افسردگی می شوند.

نوشابه : نوشابه علاوه بر اینکه باعث بروز مشکلات سلامتی از جمله افزایش احتمال سکته مغزی و مشکلات دیابتی می شود خطر ابتلا به افسردگی را نیز افزایش می دهد.

فست فود : با توجه به مطالعه 2012 در مجله تغذیه . محققان گفتند افرادی که بیشتر فست فود می خورند 51 درصد بیشتر از کسانی که فست فود مصرف نمی کنند به افسردگی مبتلا می شوند، این غذا ها شامل محصولات پخته شده ، همبرگر ، هات داگ ها و انواع پیتزا ها است.

پس با تغذیه مناسب و ورزش ، بدن و ذهن خود را برای یک زندگی سالم و شادترآماده کنید . بهتر است از غذاهای خانگی استفاده کنید تا هم از بروز چاقی و هم بیماری های جسمی و روحی در امان باشید.
 

 

منبع: جام نیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار