کد خبر:۳۲۱۶۲۲
علی بیانی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

میان اقدامات تشکل‌های دانشجویی و انتظارات امام‌ خمینی(ره) فاصله وجود دارد / جنبش دانشجویی با ارائه تحلیل‌های دقیق در دانشگاه روشنگری کند

دبیر دفتر تحکیم وحدت گفت: متأسفانه بین اقدامات ما و انتظاراتی که حضرت امام(ره) از جنبش دانشجویی داشتند، فاصله افتاده و درک دقیقی از تفکر اسلامی ایشان در دانشگاه ارائه نشده است.
میان اقدامات تشکل‌های دانشجویی و انتظارات امام‌ خمینی(ره) فاصله وجود دارد / جنبش دانشجویی با ارائه تحلیل‌های دقیق در دانشگاه روشنگری کند

علی بیانی، دبیر دفتر تحکیم وحدت در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره نقش و تأثیر اندیشه‌های امام خمینی(ره) بر روند جنبش دانشجویی گفت: امام(ره) اسلام را وارد دانشگاه کرد و آن را سرمشق تشکل‌های دانشجویی قرار داد تا ظرفیت وجودی دانشجویان با تکیه بر تعالیم آن آزاد شود، اما متأسفانه ما نتوانستیم آن طور که باید این خواسته را عملی کنیم.

 

وی در ادامه افزود: جای تأسف دارد که بین اقدامات ما و انتظاراتی که حضرت امام (ره) از جنبش دانشجویی داشتند، فاصله افتاده و درک دقیقی از تفکر اسلامی ایشان در دانشگاه ارائه نشده است.

 

دبیر دفتر تحکیم وحدت خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین اندیشه‌های بنیانگذار کبیر انقلاب، اسلامی شدن جریان دانشگاهی و تأثیرپذیری دانشجویان از آن بود، اما متأسفانه این نکته نیز آن طور که باید عملی نشده و اقدامات جامعی برای عمل به آن صورت نگرفته است.

 

بیانی در پایان اظهار کرد: با توجه به اینکه دانشجویان ما دهه اول انقلاب را درک نکرده‌اند و آگاهی‌های لازم از شرایط آن زمان نیز ندارند، لازم است که جنبش دانشجویی با ارائه تحلیل‌های دقیق و منطقی موجی از روشنگری را در دانشگاه به وجود آورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار