کد خبر:۳۲۱۷۵۹
دانشجویان دانشگاه شریف در نامه‌‎ای به رئیس‌جمهور:

آقای روحانی! «بعضی از مردم غصه آخرت و دین مردم را می‌خورند» با کدامیک از مبانی ما سازگار است؟

جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در نامه‌ای به حسن روحانی مطرح کردند: سؤال ما دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف از شما این است که سخنان شما مبنی بر اینکه «بعضی از مردم غصه آخرت و دین مردم را می‌خورند» چگونه با آیات قرآن کریم و مبانی و رهنمودهای امام خمینی(ره) قابل جمع و توجیه است؟
آقای روحانی! «بعضی از مردم غصه آخرت و دین مردم را می‌خورند» با کدامیک از مبانی ما سازگار است؟

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در راستای سخنان اخیر رئیس جمهور مبنی بر اینکه «بعضی از مردم غصه آخرت و دین مردم را می‌خورند» جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف به طرح پرسش از رئیس جمهور پرداختند متن این نامه به شرح زیر است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

جناب آقای دکتر روحانی


ریاست محترم جمهوری اسلامی


باسلام و احترام


چند روز قبل 10 خرداد جنابعالی در سخنرانی خود در هفته جهانی محیط زیست، از اینکه بعضی از مردم غصه آخرت و دین مردم را می‌خورند، ناراحتی خود را اعلام کرده و گله کردید:

 

"بعضی از مردم بیکارند و کار ندارند، شغل ندارند و دچار توهمات می‌شوند. مدام غصه آخرت و دین مردم را می‌خورند، اما نه دین را می‌فهمند و نه آخرت را و مدام غصه می‌خورند."

 

اما بنابر آنچه که ما از آیات شریفه قرآن آموخته‌ایم، پیامبر اکرم (ص) آن‌قدر غصه ایمان مردم را می‌خوردند که نزدیک بود جان گرامی شان را به‌خاطر این غصه و تأسف هلاک کنند، به عنوان نمونه:


فَلَعَلَّکَ باخِعٌ‏ نَفْسَکَ عَلى‏ آثارِهِمْ إِنْ لَمْ یُؤْمِنُوا بِهذَا الْحَدیثِ أَسَفاً (کهف6)


نزدیک است که اگر آنان به این سخن ایمان نیاورند جانت را از شدت اندوه و تأسف بر آنان، هلاک سازى‏.


و همچنین بارها امام عزیزمان، رهبر کبیر انقلاب با توجه به این آیه به مشی انقلاب اشاره کرده‌اند، به عنوان نمونه در سخنرانى در جمع درجه داران نیروى دریایى 15 تیر 1359، فرمودند:


در نقل است که پیغمبر اسلام دید یک عده‏اى را گرفته‏اند، اسیر کرده‏اند مى‏آورند، فرمود: که ما باید با زنجیر اینها را به بهشت ببریم. آن‌قدر پیغمبر غصه مى‏خورد به این‌که این مردم هدایت نمى‏شوند، که خدا به او تسلیت مى‏فرماید که فَلَعلَّکَ باخِعٌ نَفْسَکَ عَلى‏ آثارِهِمْ إِنْ لَمْ یُؤْمِنُوا بِهذَا الْحَدیثِ اسَفاً. قضیه، قضیه ایمان است نه قضیه گرفتن یک جایى و سلطه پیدا کردن به یک کشور است، قضیه این است که ایمان بیاورند. جمهورى اسلامى باید مشى‏اش این باشد که هدایت کند مردم را.


صحیفه امام، ج‏12، ص: 809

 

حال سؤال ما دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف از جنابعالی این است که این سخنان شما، به‌عنوان یک فرد روحانی و رئیس جمهور، چگونه با آیات قرآن کریم و مبانی و رهنمودهای امام عزیزمان خمینی کبیر (ره) قابل جمع و توجیه است؟

 

والسلام


جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف 13/3/93
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۱۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۸
نميدانم پاسخ روحاني در محضر الهي چيست
6
0
بدون نام
۰۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۸
بي سواد
دوباره انتقاد کرد.
ساکت باشيد تامثل بچه آدم فوق پرفسور به حساب بيايد.
محسن
-
۱۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۶
بيسوادهاي متوهمِ بيکارِِ جيرهِ خوارِ بي شناسنامه ي بي تربيت،چرا انتقاد ميکنيد؟بريد پيش حاج حسن که بهتون بگه در مورد چي بايد صحبت کنيد
28
0
بدون نام
۱۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۹
احسنت
احسنت
ناز قلمت
پربازدیدترین آخرین اخبار