کد خبر:۳۲۱۹۵۳

مواد سرطانزایی که در سفره‌ها وجود دارد

ماهیتابه یکی از ابزارهای پخت و پز مردم است که اگر چه شستشو و تمیز کردن آن آسان است، اما سطح پوششی آن حاوی مواد سمی است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، تفلون که به عنوان PTEE شناخته شده است، هنگامی که بیش از حد روی اجاق گاز گرم می‌شود، گازهای سمی آزاد می‌کند که مطالعات نشان داده است این گاز‌ها می‌تواند علائم شبه آنفلوآنزا در انسان ایجاد کند که به نوبه‌ی خود می‌تواند کشنده باشد.


بررسی‌ها نشان می‌دهند، وسایل آشپزی چدنی که یکی از ظروف مورد علاقه مردم قدیمی بوده است، اکنون به عنوان یکی از امن ترین ظرف‌های پخت و پز شناخته شده‌اند.

در ساخت وسایل آشپزی چدنی هیچ گونه مواد شیمیایی اضافه نشده است و این ظروف خاصیت مواد غذایی آهنی مواد معدنی را از بین نمی‌برد.

ظروف استیل ضد زنگ نیز از دیگر ظروفی هستند که در برابر خوردگی مقاوم هستند و سطح فولاد آن پوسته پوسته نمی‌شود و مواد غذایی را آلوده نمی‌کند. ظروف استیل حاوی مقدار نیکل است و این ظروف در برابر واکنش‌های شیمیایی غذاها مقاوم است.

پلاستیک‌ها حاوی مواد شیمیایی هستند که منجر به سرطان می شود و سلامت را تهدید می کند و مطالعات نشان داده‌اند هیچگاه مواد غذایی را نباید به همراه ظروف پلاستیکی در مایکرویو قرار داد.
 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار