کد خبر:۳۲۲۰۲۵

محصول خطرناک لبنی که رگ‌ها را قفل می‌کند

یکی از محصولات خوشمزه لبنی که مورد علاقه کوچک و بزرگ است در صورت مصرف بیش از حد بزرگترین عامل فرستادن این افراد به بیمارستان‌ها است.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، پژوهشگران برای حفظ سلامت به افراد توصیه می‌کنند از محصولات لبنی کم‌چرب استفاده نمایند.

 

گفتنی است، براساس تحقیقات یک از خطرناک‌ترین محصولات برگرفته از لبنیات، کره‌ی پرچرب است که می‌‌تواند سبب افزایش کلسترول بدخون و افزایش ریسک ابتلا به بیماری‌هایی مانند بیماری قلبی و سکته‌ی مغزی در افراد گردد.

 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، در گذشته افراد برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی به جای مصرف کره‌ حیوانی از کره‌ گیاهی استفاده می‌کردند که براساس جدید‌ترین یافته‌ها در کره‌ گیاهی نیز به دلیل چربی‌های با ترانس بالا خطر ابتلا به مشکلات قلبی عروقی حتی بالاتر از کره‌ی حیوانی وجود دارد و پژوهشگران توصیه می‌کنند افراد از این نوع کره‌ گیاهی استفاده نمایند.

 

پژوهشگران استفاده کم از کره‌ حیوانی با درصد چربی پایین و یا استفاده از روغن‌های طبیعی مانند روغن زیتون هنگام پخت‌و پز را به افراد توصیه می‌نمایند.


منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار