طرح مهمترين مسائل وزارت بهداشت در اجلاس روساي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي
کد خبر:۳۲۲۰۳

طرح مهمترين مسائل وزارت بهداشت در اجلاس روساي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي

مهمترين مسائل وزارت بهداشت در دومين روز از اجلاس روساي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور مطرح و در خصوص سياست‌ها و برنامه‌هاي آينده اين وزارتخانه و ارايه راهكار مناسب به منظور تامين نيازهاي روز جامعه تبادل نظر شد.

به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، در اين جلسه که با حضور وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، معاونان وزارتخانه و روساي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور در تهران برگزار شد، وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در سخناني با انتقاد از نحوه ارايه گزارشات ستاد اين وزارتخانه گفت: گزارش هايي كه از عملكرد وزارت بهداشت ارائه شد با وجود زحمات كشيده شده به حدكافي اثر بخش نبوده كه لازم است در اين زمينه تلاش بيشتري شود.

کامران باقري لنكراني افزود: در نحوه ارائه گزارشات نبايد به فعاليت‌هايي كه تاكنون در زمينه آموزش، بهداشت و درمان انجام داده‌ايم اكتفا كنيم بلكه بايد با يك ارزيابي مناسب نقاط ضعف سيستم خود را بيابيم و راهكار مناسبي براي پيشبرد اهداف والاي جامعه در امر سلامت ارائه دهيم.

وزير بهداشت بر نحوه ارتقاي كيفي آموزش در دانشگاه‌ها تاكيد كرد و گفت: با ارزيابي مناسب در اين زمينه مي‌توانيم شاهد ارتقا كيفي در ارايه خدمات آموزشي نيز باشيم.

وي در ادامه سخنان خود به وضع واحدهاي درمان كشور اشاره كرد و افزود: با شناسايي نقاط بحران بيمارستان‌ها و پايش مداوم و ارائه خدمات مناسب به بيماران از طريق مديريت منطقي مي‌توانيم شاهد ارتقاي كيفي خدمات درماني در كشور باشيم.

باقري لنكراني در بخش پاياني سخنان خود به وضع بهداشت كشور اشاره كرد و گفت: مسئوليت نظارت تمام واحدهاي توزيع كننده مواد غذايي برعهده وزارت بهداشت است و نهادهاي نظارتي كه در اين زمينه وجود دارند جوابگوي نيازهاي فعلي كشور نيستند كه بايد در اين زمينه نيز اقدامات موثري صورت گيرد.

در ادامه اين جلسه دكتر دلاوري، معاون هماهنگي و دبير مجامع وزارت بهداشت نيز به اهم عملكرد هيئت امنا در سال گذشته و امسال اشاره كرد و گفت: سال گذشته حدود 120 جلسه هيئت امنا برگزار شد كه در اين جلسات آيين نامه مالي معاملاتي و اداري استخدامي تشكيلاتي دانشگاه‌ها به تصويب رسيد.

دلاوري بر لزوم تقويت دبيرخانه هيئت امنا و قرار گرفتن تشكيلات آن در زير مجموعه رئيس دانشگاه تاكيد كرد و افزود: يكي از وظايف اين دبيرخانه همگام بودن با دانشگاه‌ها در امر سياستگذاري سلامت است./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار