به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، پزشکان با مطالعه بر روی بخشهای مختلف گوشت حیواناتی مانند گاو و گوسفند دریافتهاند یکی از این بخشها در صورت کباب شدن میتواند خطرات فراوانی برای سلامت بدن ایجاد نماید.
گفتنی است، بر اساس تحقیقات صورت گرفته، گوشت اطراف دندهها که از آن نوعی کباب به نام دنده درست میشود برای سلامتی بدن بسیار خطرناک است.
بررسیها نشان میدهند، در این قسمت از گوشت چربی فراوانی وجود دارد که حتی با سرخ کردن و یا پخته شدن از بین نمیرود و میتواند سبب ابتلای افراد به بیماریهایی مانند بالا بودن کلسترول خون، تنگی عروق و حتی سکته قلبی شود.
براساس تحقیقات در فاصله بین استخوانهای دنده در گوشت گاو و گوسفند مقدار کمی گوشت وجود دارد و بخش اعظم آن را چربی خالص تشکیل میدهد که برای سلامتی بسیار خطرناک است.
علاوه بر چربی بالا در این قسمت از گوشت کالری فراوانی در حدود هزار و پانصد کالری انرژی وجود دارد که به دلیل عدم سوزانده شدن آن توسط بدن به صورت انباشت چربی در بدن باقی میماند.
منبع: باشگاه خبرنگاران