کد خبر:۳۲۲۳۵۶

افزایش سقط جنین در مادران سیگاری

یک متخصص زنان و زایمان عنوان کرد: مادران سیگاری بیش از سایر زنان در معرض خطر سقط جنین و زایمان زودرس قرار دارند.

به گزارش گره فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، دکتر فاطمه نجف زاده  با بیان اینکه سیگار تهدید کننده سلامت تمامی افراد است، عنوان کرد: مضرات کشیدن سیگار در مادران باردار به مراتب بیشتر از سایر افراد است.
 

وی تصریح کرد: سیگار علاوه بر افزایش فشار خون در مادران باردار، موجب ایجاد مشکلات تنفسی و عروقی در آنها خواهد شد.این متخصص زنان و زایمان همچنین افزایش سقط جنین و نیز زایمان زودرس را از جمله دیگر عوارض کشیدن سیگار در مادران باردار عنوان کرد.

 

نجف زاده با بیان اینکه مواد مضر سیگار از طریق گردش خون وارد بدن جنین شده و علاوه بر خود مادر اثرات سوئی را نیز بر روی بدن جنین دارد، تصریح کرد: سیگار علاوه بر اینکه موجب کاهش وزن جنین شده، بهره هوشی جنین را نیز کاهش می دهد.

 

به گفته نجف زاده، ریسک ابتلا به سرطان رحم و سرطان سینه به مراتب در زنان سیگاری بیش از سایر زنان است.

 

این متخصص زنان و زایمان، ترک هر چه زودتر سیگار را در کاهش مضرات آن بسیار موثر دانست و توصیه کرد: مادران هرچه سریعتر تا قبل از بارداری سیگار را ترک کرده تا خود و نوزادشان را از بسیاری از مضرات آن محفوظ بدارند.
 

 

منبع: دانا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار