آقایان! این شب نامه نبود، این کارنامه شما بود!
کد خبر:۳۲۲۳۵۷
در بیانیه مجمع هماهنگی تشکل‌های دانشجویی مطرح شد

آقایان! این شب نامه نبود، این کارنامه شما بود!

در بیانیه مجمع هماهنگی تشکل‌های دانشجویی تهران آمده است: آنچه توزیع شده، صرفاً بیان گفته‌های دولت بوده و اگر ناراحتی هست باید در کارنامه اعمال خود دولت به دنبالش بگردند.
آقایان! این شب نامه نبود، این کارنامه شما بود!

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مجمع هماهنگی تشکل‌های دانشجویی تهران درباره نشریه توزیع شده میان مردم که به بررسی مواضع دولت حسن روحانی در منظومه فکری امام خمینی(ره) می پردازد و همچنین واکنش رسانه های همسو با دولت مبنی بر شب نامه بودن برگه های توزیع شده بیانیه ای صادر کرد که متن این بیانیه بدین شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

آقایان، این شب نامه نبود، این کارنامه شما بود!

 

از شامگاه 14 خرداد (سالگرد ارتحال امام(ره))، سایت های زنجیره ای و پرتعداد طرفدار دولت خبری را بر روی خروجی هایشان قراردادند با عنوان "پخش شب نامه علیه دولت و روحانی"، خبری که شاید عنوان آن را "پخش کارنامه ای برای دولت و روحانی" می نامیدند بهتر بود.
 
عده ای از دانشجویان تهرانی (تحت عنوان مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی تهران) به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی بخشی هایی از سخنان امام را بازخوانی کردند. آنها نمی دانستند که دولت تحمل شنیدن سخنان امام را ندارد. آنچه که شب نامه علیه دولت نامیده می شود، چیزی جز کنار هم قرار دادن صحبت های رهبر کبیر انقلاب با صحبت های دولت مردان نیست. مطالب صرفا نقل قول بوده و بدون ویرایش و دستکاری بیان شده اند. اگر تناقضی هست، به جای محکوم کردن، کمی به فکر فرو برویم.
 
برگه ای دیگر نیز صحبت های بی ادبانه مقامات امریکایی و پاسخ ها مسئولین سیاست خارجی دولت بود. در این برگه نیز صرفا این گفته ها نقل شده بودند و قضاوت بر عهده خوانندگان گذاشته شده بود. به نظر می رسد رسانه های حامی دولت از قضاوت مردم ناراحت بودند که این نقل قول ها را علیه دولت می نامند. باید از رسانه ها پرسید که چرا قضاوت مردم در مورد سیاست خارجی بد بوده است؟
 
آنچه توزیع شده است، صرفا بیان گفته های دولت بود و اگر ناراحتی هست باید در کارنامه اعمال خود دولت به دنبالش بگردند، ما علاقمندیم که اگر روزی کارنامه اعمالمان را برایمان بازخوانی کردند به آن افتخار کنیم، نه اینکه آن را علیه خودمان بدانیم. فضاسازی رسانه ای صورت گرفته پیرامون این چند برگ توزیع شده، آیه 112 سوره نساء را تداعی می کند که می فرماید:
 
"وَمَن یَکْسِبْ خَطِیئَةً أَوْ إِثْمًا ثُمَّ یَرْ‌مِ بِهِ بَرِ‌یئًا فَقَدِ احْتَمَلَ بُهْتَانًا وَإِثْمًا مُّبِینًا"
و کسی که خطا یا گناهی مرتکب شود، سپس بی گناهی را متهم سازد، بار بهتان و گناه آشکاری بر دوش گرفته است.
 
در پایان از تمامی هم وطنان می خواهیم تا به رغم فضاسازی رسانه های حامی دولت-برای شنیده نشدن این چند سطر-، با مطالعه آنچه توزیع شده است با وجدان بیدارشان درمورد آن قضاوت کنند. و در صورتی که نوشته ها را منصفانه یافتند، آن را در میان اقوام، دوستان و هیات ها و مساجدشان توزیع کنند.
 
مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی تهران
نظرات شما
بنده
-
۱۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۲
سلام عليکم چگونه ميتوانم به اين نشريه دست پيدا کرده و مطالبش را بخوانم؟
73
0
بدون نام
-
۱۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۹
کاش اين نشرياتي که اون روز پخش شدن رو روي سايت ميذاشتين.
59
0
بدون نام
-
۱۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۰
اقايان محترم زمان عارت احمدي نژاد کجا بودند
10
77
بدون نام
۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۱:۲۹
راست ميگه چرا منفي ميديد؟
بدون نام
۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۱
يعني چون زمان احمدي نژاد نگفتند الان هم نبايد بگويند؟؟؟
يعني اگر کسي تا ديروز امر به معروف و نهي از منکر نمي کرد امروز هم بايد اين واجب فراموش شده را ترک کند؟؟؟
يعني اگر کسي فردي را با گناهي مشابه امر به معروف و نهي از منکر نکرد نبايد فرد ديگري که آن گناه را مرتکب مي شود امر به معروف و نهي از منکر کند؟؟؟
يعني اگر کسي فردي را با گناهي مشابه امر به معروف و نهي از منکر نکرد بر فرد ديگري که آن گناه را مرتکب مي شود و او را امر به معروف و نهي از منکر مي کنند واجب نيست آن گناه را ترک کند؟؟؟
آيا اين بهانه که چون فلاني را امر به معروف و نهي از منکر نکردي،پس من گناهم را به اين دليل ترک نمي کنم نزد خداوند تعالي پذيرفته است و خداوند تعالي او را بازخواست و مجازات نمي کند؟؟؟
از کجا اطمينان داريد که زمان احمدي نژاد امر به معروف و نهي از منکر نمي کردند؟؟؟
روح الله
۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۴
اين آقايان در زمان احمدي نژاد هم حضور داشتند ولي شما خواب بوديد و هروقت هم بيدار ميشديد هارت و هورتتان شروع ميشد.
يادتان رفته مگر ....
يک موردش را فقط مي گويم و آن اينکه شما به توزيع يارانه ها مي گفتيد اقتصاد صدقه اي و گدا پروري ...
حالا چه مي کنيد.؟؟!!!
سبد کالا و ... اين همه خفت و خاري و تحقيري که بر سر ملت مي آورند را بايد با سکوت گذشت.


براي ما هدف اسلام و انقلاب اسلامي است و هرکجا احساس خطر کنيم حتما وارد ميدان مي شويم.
دانشجو دکتري
۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۶
چرا فرار رو به جلو مي کني عزيز دل؟! خب اگه براش پاسخي نداري بهتره سکوت کني تا اينکه بخواي اينطوري هوچي گري کني و آسمون ريسمون ببافي!!!
بدون نام
۱۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۳
تازه داره دم خروس بعضي ها که پشت تخريب احمدي نژاد بودند ميزنه بيرون و اين قصه سر داز دارد ...راستي علي مطهري نظرش رو درباره حجاب و عفاف در اين دوره نگفته
بدون نام
۱۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۹
قبلا يکي گفته بود ماشين کيلويي چند!هشت روز غيبت داشت وعده انتخاباتي داده بود ما تا چهار سال ديگه اصلا بيکار نداريم (منظره با کروبي)
مرتضي
-
۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۷
امروز ما شاهد يک شارلاتانيزم مطوبوعاتي هستم که براي پنهان ماندن حقيقت فرياد بي گناه بوندش گوش همه را کر مي‌ کند. من نمي‌دانم اين آقاياني که خود را طرفدار امام خميني جا زده‌اند چطور جرعت مي‌کنند که مانور قدرت و اشرافيت در کاخ‌ سعدآباد مي‌دهند و خرج و برجشان از گذشته تا کنون کمر اين ملت را شکسته انگ افراطي‌گري و آشوب طلبي را به پا برهنه‌ها و کوخ‌نشيناني ميزنند که امامشان موي آن‌ها را بر هيکل کاخ نشينان ترجيح مي‌دهد.
شاهد تحقق اين بيان گهر بار امير مومنان بوده است که دولت‌ها را چهار چيز به نابودي و فروپاشي مي کشد: 1. ضايع شدن اصول 2. تمسک به فروع. 3. تقديم دون‌مايگان 4. کنارگذاشتن شايستگان و افراد ارزش‌مدار.
15
0
پربازدیدترین آخرین اخبار