خربزه و هندوانه قندخون را بالا می‌برد؟
خربزه، هندوانه، طالبی، گرمک و ملون از جمله میوه‌هایی است که اگر مدتی درون حوض خانه یا یخچال قرار گرفته و تگری شده باشند، خوردن چند برش از آن یا آب تراش این میوه‌ها همراه چند تکه یخ، هر فرد گرمازده و کلافه‌ای را به وجد می‌آورد. اما همواره سوالات زیادی درباره این گروه از صیفی‌جات در ذهن ما وجود دارد. این‌که در میان صیفی‌جات جالیزی کدام‌یک از نظر ارزش تغذیه‌ای بر دیگری ارجحیت دارد و کالری‌زایی کدام بیشتر است؟
ارسال نظرات