کد خبر:۳۲۳۸۱۲

تصویب 27 طرح کلان در شورای عالی فضای مجازی/ انتقاد نسبت وضعیت تولیدات علمی

دبیر شورای عالی فضای مجازی از تصویب 27 طرح کلان در آخرین جلسه این شورا خبر داد و گفت: با ایجاد زمینه فعالیت‌های تعاملی و مشارکت‌های بین دانشگاهی می‌توان موجبات توسعه علمی کشور را فراهم کرد.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمدحسن انتظاری در همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات مراکز علمی کشور با گلایه از ضعف‌های محیط های علمی داخل کشور خاطر نشان کرد: در توسعه علمی کشور ضعف ارتباط بین اندیشمندان و پژوهشگران، ضعف گردش اطلاعات به صورت روشمند و کارآمد و نبود شبکه‌های اجتماعی تخصصی داخلی و گسسته بودن جامعه علمی داخلی و ملی باعث ایجاد تولیدات علمی نامرتبط با نیازهای واقعی کشور شده است.
 
وی با اشاره به نقش شبکه ملی اطلاعات در این زمینه افزود: شبکه ملی اطلاعات به عنوان یکی از با اولویت‌ترین پروژه‌های شورای عالی فضای مجازی می‌تواند خدمات متنوعی به صورت رمزنگاری شده در بستر شبکه‌ای پایدار برای مراکز حیاتی کشور با تعرفه رقابتی ایجاد کند.
 
انتظاری یکی دیگر از ویژگی‌های شبکه ملی اطلاعات را ایجاد شبکه مستقل با تعامل جدی با شبکه جهانی عنوان کرد و یادآور شد: شبکه ملی اطلاعات در صورت اجرای صحیح می‌تواند خدمات قابل توجه و چشمگیری را در بستر تولیدات ملی فراهم کند.
 
دبیر شورای عالی فضای مجازی به نقش شورای عالی فضای مجازی در رفع موانع پیش رو در رابطه با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات اشاره کرد و ادامه داد‌: شورای عالی فضای مجازی باید با تدوین سیاستگذاری‌های لازم برای توسعه علمی کشور مبتنی بر فناوری اطلاعات و تصویب چارچوب و فرآیند کلی مدیریت راهبردی فضای مجازی کشور بتواند نقشی جدی در پیشرفت شبکه ملی اطلاعات داشته باشد.
 
وی با اشاره به تصویب 27 طرح کلان در آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی توضیح داد: شورای عالی فضای مجازی باید بتواند این طرح‌ها را به صورت دقیق بررسی کرده تا قدم مهمی در تولید محتوای بومی بردارد.
 
دبیر شورای عالی فضای مجازی با ارائه پیشنهاداتی برای توسعه علمی درون‌زای کشور، اضافه کرد: ایجاد زمینه فعالیت‌های تعاملی، مشارکت‌های بین دانشگاهی، ایجاد شبکه‌های اجتماعی تخصصی داخلی و ایجاد شبکه علمی کشور از جمله مواردی است که می‌تواند موجبات توسعه علمی کشور را فراهم کند.
 
انتظاری اقدام برای ارائه یک برنامه عملی برای توسعه و تحول در گردش علمی و اطلاعاتی کشور را از دیگر موارد مهم در توسعه علمی کشور عنوان کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار