کد خبر:۳۲۵۵۹۷
در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» اعلام شد

افزایش ایمنی خودروها با عرضه کمربندی ایمنی کودک/ تجاری‌سازی توسط شرکت ایران خودرو

با توجه به محدودیت ابزارهای ایمنی برای کودکان در خودروها، محققان کشور با اجرای مطالعاتی کمربند ایمنی ویژه کودکان را ارائه کردند که بدون ایجاد تغییراتی در بدنه خودرو قابل نصب در صندلی عقب و جلو است.
مهسا پیرزادی مجری طرح کمربند ایمنی کودک در گفتگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به ابزارهای ایمنی داخل خودرو برای کودکان، گفت: کمربندهای عادی خودرو برای بزرگسالان طراحی شده است و زمانی که کودکان بخواهند از این کمربندها استفاده کنند بر روی صورت و گردن آنها قرار می‌گیرد که این امر دلزذگی را برای کودکان در استفاده از کمربندی ایمنی در خودرو ایجاد می‌کند.
 
وی صندلی کودک را از دیگر ابزارهای ایمنی برای کودکان ذکر کرد و اظهار داشت: صندلی کودک علاوه بر اینکه در خودرو فضا را اشغال می‌کند، استفاده از آن محدودیت سنی دارد به این معنا که تنها برای کودکان زیر یک سال این صندلی قابل کاربرد است.
 
پیرزادی، با تاکید بر اینکه در فاصله سنی 2 تا 8 ساله ابزار ایمنی در خودرو وجود ندارد، خاطر نشان کرد: در این سنین کودک بسیار آسیب پذیر است و جای خالی ابزارهای ایمنی در خودرو احساس می‌شود.
 
مجری طرح از انجام مطالعاتی در این زمینه خبر داد و یادآور شد: در این مطالعات موفق به طراحی و ساخت کمربند ایمنی کودک در خودروها شدیم که به مرحله تجاری سازی و دستاوردهای این طرح در اداره ثبت مالکیت فکری به ثبت رسیده است.
 
وی با اشاره به ویزگی های این کمربند، خاطر نشان کرد: این کمربند به صورت پرتابل طراحی شده و بر روی صندلی عقب و جلو خودرو قابل نصب است.
 
پیرزادی با تاکید بر اینکه این کمربند بر روی کلیه خودروها قابل نصب است، یادآور شد: علاوه بر این کمربند طراحی شده قابل استفاده برای کلیه کودکان با هر جثه‌ای است.
 
این محقق با بیان اینکه کاربرد این کمربند نیازی به ایجاد تغییرات در بدنه خودرو ندارد، ادامه داد: این کمربند در حال حاضر در شرکت ایران خودرو کاربردی شده است و جزء آپشن‌های سفارشی این شرکت در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.
 
پبرزادی با بیان اینکه در حال حاضر این کمربند جزء آپشن‌های انتخابی است، اضافه کرد: مطلوب ما این است که این کمربند جز الزامات راهنمایی و رانندگی قرار گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار