آغاز اقدامات تروریستی داعش با پاسخ آتشین به رژیم اشغالگر قدس پایان مییابد

محمد ابراهیم بهرامی، دبیرکل جمعیت دانشجویان حامی عدالت اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره بیانیه های طنزگونه گروه تروریستی داعش درباره ادامه جنگ طلبی هایشان گفت: سخنان آنان یادآور سخنان مسعود رجوی و داردسته اش است؛ تخیل حضور در ایران همچون تخیل منافقین در عملیات مرصاد است با این تفاوت که این بار اگر از هر کشور و یا گروهکی علیه ایران و خطوط قرمز مقاومت و مقدسات اسلامی اقدامی صورت گیرد پاسخی آتشین در انتظار رژیم اشغالگر قدس خواهد بود و امریکا برای همیشه با چالش عظیم اقتصادی و سیاسی مواجه خواهد شد.
دبیرکل جمعیت دانشجویان حامی عدالت اسلامی ادامه داد: فجایع خونین و قتل عام های وحشیانه داعش اگر با محکومیت سازمان ملل و برخورد نیروهای این سازمان مواجه نشود پشیمانی سنگینی در انتظار سازمان ملل نیز خواهد بود و مسئولیت هرگونه اتفاق در منطقه و تنگه هرمز نیز بر عهده سازمان ملل است.
این فعال دانشجویی در ادامه خاطرنشان کرد: تبلیغات انتحاری گروه های سلفی و وهابی برای ایجاد رعب بین المللی و ترسیم چهره خشن از اسلام و مذهب برادران اهل تسنن است که البته باید گفت پاسخ توهمات انتحاری شما در فتوای جهاد مراجع ما خواهد بود و آن وقت است که منطقه به بزرگترین قبرستان برای وهابیت تبدیل خواهد شد.
بهرامی در پایان گفت: انقلاب اسلامی مسائل مهمتری برای آینده دارد و این گروه های جاهل فریب خورده اگر توبه نکنند آن زمان شعار خمینی روح خدا یعنی جنگ جنگ تا رفع فتنه از جهان را محقق خواهیم کرد.