دولت دهم بايد هر گونه مصلحت انديشي در مبارزه با فساد را كنار گذارد
کد خبر:۳۲۵۹۴
فاطمي در گفت وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

دولت دهم بايد هر گونه مصلحت انديشي در مبارزه با فساد را كنار گذارد

دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه امام خميني (ره) قزوين تاكيد كرد: دولت دهم بايد هر گونه مصلحت انديشي در مبارزه با فساد را كنار گذارد.

سيد محمدرضا حسيني فاطمي در گفت وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به حضور پرشور مردم در روز 22 خرداد ماه و پاي صندوق راي، اظهار داشت: مهمترين پيام انتخابات دهم بنا به اعتقاد تمامي تحليلگران، حمايت قاطع مردم از نظام جمهوري اسلامي و «آري» گفتن دوباره به مشروعيت نظام و نفي شيطنت هاي استكبار و غرب بود.

وي در ادامه با بيان انتظارات مردم و به ويژه جريانات دانشجويي از دولت دهم، تصريح كرد: نياز مهم 4 سال آينده و دولت دهم، وجود ساختاري هدفمند و كارآمد براي پيشبرد اهداف نظام است و بايد اين دايره قدرت چندين ساله كه در آن فقط افراد در مسئوليت هايشان جابه جا مي شوند را از بين برد و ميدان را براي حضور مديران خلاق و كارآمد باز كرد.

حسيني فاطمي با اشاره به تلاش هاي صورت گرفته در دوره نهم رياست جمهوري اذعان داشت: در حوزه اجرا بايد تلاش ها را همچون دوره قبل افزايش داد و در عين حال نيز نبايد فراموش كرد كه نقايص و ضعف هاي دوره قبل را به عنوان تجربه اي مفيد به كار گرفت و آنها را برطرف كرد.

دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه امام خميني (ره) قزوين با بيان اينكه دولت دهم بايد هر گونه تساهل و تسامح را كنار گذارد، گفت: اصلي ترين آسيبي كه به مجموعه هاي كاري و پيشبرد اهداف وارد مي شود، مشي تساهل و تسامح گونه در كار است و ما از دكتر احمدي نژاد انتظار داريم كه همچون گذشته در اجراي امور و پيشبرد اهداف قاطعانه برخورد كند.

وي به لزوم مبارزه با فساد ساختار اداري اشاره كرد و اظهار داشت: با وجود حضور 85 درصدي مردم، توقعات از دولت دهم در مبارزه با فساد و مظاهر آن به ويژه مفاسد اقتصادي بسيار است و مردم متاسفانه از يك تشكيك ذهني نسبت به مسئولان در مبارزه و برخورد با مفاسد روبرو شده اند كه بايد هرچه سريعتر شفاف سازي كرد.

حسيني فاطمي در پايان گفت: بايد دست هاي فساد را اگرچه نمي توان قطع كرد، اما از بيت المال مسلمين كوتاه كرد و بايد هر گونه مصلحت انديشي را كنار گذاشت و تا كي بايد پسر را به خاطر پدر و برخي را به واسطه خط و ربط ها مجازات و تنبيه نكرد و بايد اين مشي درويش مآبانه را كنار گذاشت./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار