کد خبر:۳۲۶۲۰۲

معجزه روزه برای درمان دیابت

تحقیقات محققان آمریکایی دوباره نشان داد که روزه گرفتن در کاهش خطر ابتلا به دیابت بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»،  تحقیقات نشان داده است که روزه‌ گرفتن دوره‌ای، می‌تواند سطح کلسترول را در افراد با میزان قند خون بالاتر از حد طبیعی، کاهش دهد.
محققان مؤسسه قلب «اینترمونتین» در «موری» در آمریکا دریافتند که یک فرایند بیولوژیکی در بدن قادر است تا کلسترول بد در سلول‌های چربی را به انرژی تبدیل کند.

بر اساس گزارش جلسات علمی در «سان فرانسیسکو» در انجمن دیابت آمریکا در ماه ژوئن سال 2014، این فرایند شناسایی شده در مبارزه با عوامل خطر ابتلا به دیابت در مرحله پیش دیابت کمک می‌کند.

محققان، شرکت‌کنندگان پیش‌دیابت از جمله مردان و زنان بین سنین 30 و 69 با حداقل سه عامل خطر را مورد بررسی قرار دادند.

مرحله پیش دیابت به این معنی است که میزان قند در خون بالاتر از حد طبیعی است اما به اندازه کافی بالا نیست که به دیابت موسوم شود.

این مطالعه نشان داد که بعد از 10 تا 12 ساعت ناشتا بودن، بدن جستجوی گرفتن انرژی را از منابع دیگر آغاز می‌کند تا خود را حفظ کند.

در فرایند جستجو بدن کلسترول بد را از سلول‌های چربی بیرون می‌کشد و از آن به عنوان انرژی استفاده می‌کند؛ این درحالی است که سلول‌های چربی عمده‌ترین عامل در مقاومت به انسولین است که می‌تواند به دیابت منجر شود؛ در حالت روزه گرفتن (ناشتا) از طریق از بین بردن و شکستن سلول‌های چربی می‌تواند مقاومت به انسولین به حداقل برسد.

دکتر «بنیامین هورن» مدیر اپیدمیولوژی قلبی و عروقی و ژنتیکی در مؤسسه قلب مرکز پزشکی اینترمونتین گفت: روزه گرفتن به طور بالقوه در تبدیل شدن به دیابت بسیار حائز اهمیت است.

وی توضیح داد: مطالعات پیشین همچنین نشان داد که روزه دوره‌ای با خطرات کم ابتلا به دیابت و بیماری عروق کرونر همراه است.

دکتر هورن افزود: این موضوع ما را به این فکر واداشت که روزه داری برای کاهش خطر ابتلا به دیابت و مشکلات سوخت و ساز مرتبط با آن بسیار تأثیرگذار است.
 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار