آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۶۳۰۱

کاسیاس: نباید دنبال مقصر بگردیم/ نمی دانم به بازی در تیم ملی ادامه خواهم داد یا نه

دروازه بان تیم ملی اسپانیا بابت حذف لاروخا از جام جهانی 2014 عذرخواهی کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، ایکر کاسیاس پس از شکست 2-0 اسپانیا مقابل شیلی و حذف از جام جهانی گفت: حذف در جام جهانی مقابل تیمهایی نظیر استرالیا و شیلی گویای خیلی چیزهاست . بایذ عذرخواهی کنیم . همه تلاشمان را کردیم اما موفق نشدیم. ما مقصران اصلی هستیم و خیلی ناراحتیم. این یک ضربه سنگین بود.

 

وی افزود: فکر نمی کنم که فعلا وقت صحبت از ناکامی باشد . امروز روزی نیست که بخواهیم به دنبال مقصر بگردیم و بگوییم که نیازی به تغییر هست یا خیر. برخی بازیکنان ما بالای 30 سال دارند ، مربی ما را انتخاب کرده و احترام می گذاریم. این آخرین بازی من بود؟ نمی دانم . ببینیم چه می شود. این گروه لیاقت چنین پایانی را نداشتند.

 

کاپیتان پرافتخار لاروخا ادامه داد: حالا می خواهیم که به بهترین شکل بازی با استرالیا را تمام کنیم . فعلا نیازی نیست که به آینده فکر کنیم .به شیلی تبریک می گوییم که خیلی خوب کار کرد. وقتی خوب نیستی و در جام جهانی خوب کار نمی کنی ، این اتفاقات رخ می دهد. هیچ کس انتظار چنین عملکردی را نداشت، اما فوتبال همین است. چهار سال فوتبال روی مثبتش را به ما نشان داده بود و حالا روی منفی را.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار