کد خبر:۳۲۷۰۶۶
خواندنی‌ترین اخبار فضای مجازی؛

«حسن روحانی»: زنان بی‌حجاب را راه ندهید/ داعش خانه‌به‌خانه به‌دنبال دختران/ جایزه مسی بخاطر گل زدن به ‌ایران چه بود/ واکنش «علیرضا حقیقی» به یک پدیده زشت

آیا اسرائیل واقعاً‌ از توافقنامه ژنو ناراضی است، انتقاد کوچولو یا حمله بی‌شرمانه، نظر مساعد خبرگزاری دولت درباره فحاشی، جایزه جالب مسی بخاطر گل زدن به‌ایران، در این خانواده همه دوقلو هستند و ... از اهم اخبار بسته خبری امروز است.

 گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»- اخبار فضای مجازی آنقدر متنوع، پرتعداد و گسترده است که کمتر کاربری توانایی بررسی همه آنها را دارد. در این بین گاهی مجبور می‌شویم زمان‌های طولانی را برای خواندن اخبار در فضای اینترنت سپری کنیم.

 

گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» با توجه به علاقه مخاطبان جهت آگاهی از اخبار متنوع، می‌کوشد تا با ارائه بسته خبری «خواندنی ترین اخبار روز» کوتاهترین مسیر را برای دسترسی کاربران این خبرگزاری به اخبار جذاب و گوناگون فراهم آورد.

 

در این خانواده همه دوقلو هستند!


زرین خبر: یک خانواده انگلیسی به دلیل ژنتیک منحصر به فرد خود در دنیا مشهور هستند زیرا تمام اعضای این خانواده نسل به نسل دوقلو به دنیا آمده‌اند.

 

کارشناسان با شگفتی از خانواده‌ای صحبت می‌کنند که نسل دوقلو در آنها وجود دارد. 
 

گفتنی است،در این خانواده نتیجه‌ها، نوه‌ها، فرزندان و والدین آنها همگی دوقلو بوده‌اند.

 

 

 

 

 

 

 

 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، براساس مشاهدات کارشناسان این نوع دوقلوزایی در یک خانواده تنها در هر یک مورد از هر چهار میلیارد نفر رخ می‌دهد. همچنین تمامی این دوقلوها در نسل‌های مختلف این خانواده در هفت ماهگی و زودتر از حد موعد به دنیا آمده‌اند.

 

از جمله نکات منحصر به فرد در نسل‌های مختلف دوقلو در این خانواده، همسان بودن آنهاست این خانواده با این توالی ژنتیکی استثنایی باعث شگفتی پزشکان و متخصصان ژنتیک شده است. این خانواده امیدوار است در نسل‌های آتی نیز شاهد تولد دوقلو در خانواده خود باشند.

 

 

 

اوج هیجان با جام جهانی و تماشای مسابقه فوتبال ایران و آرژانتین

 

 

 


 

 


جایزه جالب مسی بخاطر گل زدن به‌ایران

 

مهر: لیونل مسی مهاجم تیم ملی فوتبال آرژانتین بعد از گلزنی به ایران ، به همراه خانواده اش جشن گرفت.

 

تیم ملی فوتبال ایران شنبه شب در دومین دیدار خود در رقابتهای جام جهانی برزیل برابر تیم آرژانتین با گل لیونل مسی در وقت‌های اضافه شکست خورد تا آرژانتینی‌ها صعودشان را به دور بعدی این مسابقات قطعی کنند.

 

بعد از این مسابقه، آلخاندرو سابه‌یا سرمربی آرژانتین در ازای پیروزی برابر ایران به بازیکنانش به عنوان پاداش اجازه داد تا در کنار خانواده‌های خود باشند. لیونل مسی هم که زننده تنها گل این بازی بود، بعد از دیدار با ایران این پیروزی را در کنار پدر، براداران و سایر بستگانش جشن گرفت.
 

 

انتقاد کوچولو یا حمله بی‌شرمانه؟/ نظر مساعد خبرگزاری دولت درباره فحاشی؟

 

پس از پایان بازی ایران و آرژانتین در جام جهانی فوتبال که با نتیجه یک بر صفر به سود آرژانتین تمام شد (البته با ناداوری شخص داور)، جمعی از هم‌میهنان ما که حتی عادل فردوسی‌پور هم نمی‌تواند در خودجوش بودنشان شک شبهه وارد کند،به صفحه فیس‌بوک  مسی و البته داور بازی ایران و آرژانیتن هجوم بردند و ... 

 

در این میان سایت جام جم و خبرگزاری دولتی ایرنا دو رویکرد کاملا متفاوت به این اتفاق داشتند:

 

توهین داور بازی ایران - آرژانتین به هواداران ایرانی

ایرنا: کاربران ایرانی بعد از عملکرد بحث برانگیز داور صربستانی دیدار تیم ملی ایران مقابل آرژانتین به ویژه چشم پوشی از خطای پنالتی بازیکن حریف در جام جهانی 2014 برزیل، در صفحه شخصی فیس بوک « مازیچ» از او انتقاد کردند.


این انتقادها با توهین های داور صربستانی به هواداران فوتبال ایران مواجه شد.

 

حمله بی‌شرمانه به فیسبوک مسی و داور دیدار ایران و آرژانتین

جام جم: قابل پیش بینی بود که کاربران ایرانی در صورت شکست تیم ملی ایران مقابل آرژانتین باز هم لیونل مسی را مورد توهین های خود قرار دهند.

 

اندکی پس از شکست تیم ملی فوتبال ایران مقابل آرژانتین که در پی گل لحظات پایانی لیونل مسی رقم خورد بسیاری از کاربران ایرانی با حمله به صفحه فیسبوک این بازیکن حجم زیادی از توهین ها و واژه های زشت را نثار او کرده اند.

 

 این توهین‌ها فقط به مختص به مسی نیست، داور این دیدار که یک پنالتی برای ایران نگرفت نیز با حملات همه جانبه کاربران ایرانی در صفحه فیسبوکش روبرو شد.

 

چند ماه پیش نیز به محض اعلام حریفان ایران در جام جهانی همین اتفاق افتاد و صفحه فیسبوک لیونل مسی پر از کامنت های به دور از ادب شد.

 


 واکنش علیرضا حقیقی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایران پس از فحاشی برخی کاربران فضای مجازی

 

 

 

این تصویر باعنوان واکنش به گل آرژانتین در فضای مجازی منتشر شده است!

 

 

فتنه88 و مردم سیرالئون

 

 تسنیم: داستان رایزن‌های فرهنگی و فعالیت‌های فرهنگی ایرانی‌ها در خارج از کشور، داستان طولانی و دنباله‌داری است. انتقادات به مدیریت فرهنگی ایرانی در بیرون از مرزهای کشور، روز به روز در حال افزایش است و از آن طرف مدیران فرهنگی ایران در خارج از مرزها نیز حصارهای فعالیت فرهنگی فرامرزی را روز به روز تنگ‌تر و تنگ‌تر می‌بیند. اما با وجود همه این استدلالات مدیریت‌پسند، در میان همه نمونه‌های کار به سبک مدیریت فشل و ناکارآمد ایرانی؛ آدم‌هایی پیدا شده‌اند، با وجود همه محدودیت‌ها کار کرده‌اند و نتیجه‌اش را هم دیده‌اند. فرار از تنگناهای کاروبار مدیریت فرهنگی در ایران کار آسانی نیست اما رایزن‌ها، سفرا و مامورانی پیدا شده‌اند که آمده‌اند و راه‌های میانبری برای رساندن صدای انقلاب ایران به مردم دنیا پیدا کرده‌اند.

"محمدرضا قزلسفلی" 9 سال در سیرالئون رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران بود.سفلی به تازگی به ایران بازگشته است و بازگشت او آنچنان که از رسانه‌های سیرالئون برمی‌آید اتفاق مهم و بزرگ و البته تلخی برای مردم این کشور بوده است و این یعنی اینکه قزلسفلی کارش را انجام داده است، حتی اگر داستان دیگری در میان نبود.
 

 نگرانی مردم سیرالئون بخاطر فتنه88

قزلسفلی در بخشی از مصاحبه خود می‌گوید: دومین اولویت من روزنامه‌نگاران بودند که خیلی با آنها ارتباط گرفتم و در تمامی مراسم آنها شرکت می‌کردم من حتی در مراسم اسم‌گذاری فرزندان آنها که صبح‌های بسیار زود برگزار می‌شد شرکت می‌کردم و این کارها فواید زیادی داشت. مثلا در سال 88 که ایران با آن فتنه روبه‌رو شد و در بی‌بی‌سی هر دقیقه اعلامیه می‌دادند که فلانی گفته در این تاریخ از میدان آزادی به سمت فلان مسیر حرکت کنید. مردم و رونامه‌نگاران می‌آمدند و از من می‌پرسیدند چه شده سفلی؟ ایران امید ما است. من هم به آنها می‌گفتم نگران نباشید جمهوری اسلامی ایران ریشه در اعماق زمین دارد وبا این بادها نمی‌لرزد
 

 آیا اسرائیل واقعاً‌ از توافقنامه ژنو ناراضی است؟

 

یک بیست: از ابتدای امضای توافقنامه ژنو در سوم آذرماه ۱۳۹۲ یکی از پاسخ های طرفداران دولت به منتقدان این توافقنامه – که امضای آن را بیشتر حافظ منافع غرب می دانستند تا ایران – این بود که رژیم صهیونیستی از امضای این توافقنامه ناراضی است و ناراضی بودن دشمن، خود دلیلی بر درستی مسیری است که دولت در امضای این توافقنامه در پیش گرفته است. این ادعا تا جایی پیش رفت که رسانه های حامی دولت ضمن ادعای پریشانی فراوان رژیم صهیونیستی از امضای این قرارداد مدعی شدند کشورهایی همچون کشورهای اروپایی، عربستان و روسیه از بهبود روابط ایران و امریکا ناراحت اند و این موضوع نیز نشانه درستی امضای توافقنامه ژنو از سوی دولت است. مدافعان توافقنامه پای را فراتر گذاشته و مدعی واحد بودن موضع منتقدین داخلی با رژیم صهیونیستی در رد این توافقنامه شدند تا جایی که محمد جواد ظریف صراحتاً بیان داشت: «امیدواریم در داخل کشور هم صدایی با رژیم اسرائیل نداشته باشیم.»

 

همچنین حسن روحانی پس از امضای توافقنامه گفت: «چون توافق هسته ای به نفع جهان و منطقه است عده ای اقلیت تندرو ممکن است داخل آمریکا باشد و رژیم تندرویی در منطقه ما باشد و در داخل ایران نیز ممکن است تعداد کمی ما تندرو داشته باشیم و آنها نیز خیلی خوشحال نباشند.»

 

به نظر می‌رسد اولاً نظر رژیم صهیونیستی درباره توافقنامه ژنو ابداً منفی نیست بلکه این رژیم به منظور بالا بردن سطح مطالبات و فریب افکار عمومی ایرانیان و مردم دیگر نقاط جهان با ایفای نقش پلیس بد به پیشروی سیر این توافقنامه کمک می‌کنند. حتی منندز (Menendez) سناتور به اصطلاح تندرو امریکایی که طرح تحریم ایران بعد از توافقنامه ژنو را مطرح کرده بود در اظهارات خود بعضاً‌ صراحتاً به بر عهده داشتن نقش پلیس بد تأکید می‌کند. رژیم صهیونیستی نیز در این مسیر قدم برداشته و البته اگرچه به طور کلی از سیر پیش گرفته شده در این توافقنامه راضی است ولی با هماهنگی طرف غربی، راه را برای فراتر رفتن غرب در خسارت وارد آوردن به منافع ایران هموار می‌کند. این رضایت درونی رژیم اسرائیل باعث شده است به تدریج از اظهارات تند گذشته فاصله بگیرد و علی رغم بیان برخی انتقادها از توافقنامه ژنو از سوی این رژیم، رویه‌ای حمایت‌آمیز از سیر پیش گرفته شده میان ایران و غرب اتخاذ کند.

 

کشتار مردم عراق از سوی داعش، همزمان با برگزاری جام جهانی فوتبال ادامه دارد

 

 

 

بعضی‌ها اصرار دارند که خانم‌ها باید در ورزشگاه‌ها حضور داشته‌باشند 

 

 

 

مشاور سابق کراواتی، باز هم جنجال درست می‌کند؟!

 

مشرق: سریع القلم مرد تنش آفرین نزدیک به دولت، گویا بار دیگر قصد دارد که به تیتر یک رسانه ها تبدیل شود. امروز، روزنامه اعتماد ضمیمه ماهانه خود با عنوان: "جست و جو" را بار دیگر منتشر نمود ولی در این بین؛ مصاحبه اختصاصی محمود سریع القلم، مشاور سابق روحانی توجه ما را هم به خود جلب کرد. وی در این مصاحبه بار دیگر به منتقدین توهین کرده است.

 

 

اعتماد می پرسد: یک گروه اپوزیسیون رادیکال است که دلیل شان در مخالفت با دولت روحانی واضح است و یک گروه هم رادیکال های داخل حاکمیت هستند. دلیل مخالفت این گروه ها با دولت روحانی چیست؟ در مقابل، سریع القلم می گوید: بدلیل مشغله های فراوان دانشگاهی فرصت نکرده ام، مطالب این جریان ها را مطالعه کنم. اما مطالبی که دانشجویان در راهروهای دانشکده به من داده اند و چند مورد را دیده ام، می توان فعلاً بگویم اینگونه اظهار نظر کنم که مطالب دقیق نیست ...

 

اسامی را نگاه کردم و نمی شناختم. از همکاران پرسیدم. متوجه شدم (که) این افراد از دانشگاه های بسیار ضعیف داخلی هستند و اساتید زیر متوسط به آنها درس داده اند. طبعاً محصول هم اینگونه ضعیف می شود ... این افرادی که در چند روزنامه و وبسایت مطلب می نویسند باید پرسید، کجا درس خوانده اند و با کدام اساتید درس خوانده اند. اصولاً کسی که در دانشگاه معتبر و با اساتید برجسته درس خوانده باشد، رادیکال و تندرو و افراطی نخواهد بود. یک دلیل روشن دارد: چنین فردی با استدلال سخن می گوید و شخصیت معتدل و معقولی دارد و در پی خودنمایی، هیجان و عقده گشایی نیست.

 

گویا مشاور معزول رئیس جمهور، فراموش کرده اند که سطح تحصیلات و مکان تحصیلات بمعنای فهم و میزان شعور افراد نیست و اینکه وقتی مطلبی عقلائی شنیده می شود؛ نباید به گوینده توجه کرد بلکه باید به این توجه کرد که چه گفته می شود و گفته را نقد کرد نه گوینده را. 
 

 

حجاب اجباری با دستور «حسن روحانی»

 

نماینده: دکتر حسن روحانی، در کتاب خود به بخشی از این مجادلات اشاره کرده است. او که مسئول اجرای طرح اجباری کردن حجاب در ادارت مربوط به ارتش پس از انقلاب بوده است، افزون بر اینکه نظر و اقدامات خود در این باره را شرح داده‌ است به برخی نقل قول‌های جالب توجه افراد و گروه‌ها در آن زمان هم اشارتی کرده است که متن زیر، دربرگیرنده این مطالب است:

 

«طرح مساله پوشش و حجاب زنان در اسفند ۱۳۵۷ بدون مشکل نبود و تا مدت‌ها مسئولین را به خود مشغول کرد. پس از ۲۲ بهمن که سازمان‌ها و ادارات دولتی کار خود را آغاز کردند و مدارس نیز از اواسط اسفند به فعالیت پرداختند، شمار زیادی از خانم‌های کارمند و دانش‌آموزان دختر، بدون حجاب و با سر برهنه در ادارت و سازمان‌های دولتی حاضر می‌شدند و در میان آن‌ها گاهی زنان باحجاب در اقلیت بودند. بعضی پرستاران بیمارستان‌ها و پزشکان و معلمان زن نیز بدون روسری به محل کار خود می‌رفتند و در خیابان‌ها هم زنان بی‌حجاب رفت و آمد داشتند. البته زنان باحجاب نیز فراوان بودند و در همه جا به چشم می‌خوردند.

 

طرح اجباری شدن حجاب در ادارت مربوط به ارتش، به عهده من گذاشته شد و بدین جهت در گام اول، همه زنان کارمند مستقر در ستاد مشترک ارتش را که نزدیک به سی نفر بودند، جمع کردم و پس از گفتگو با آنان قرار گذاشتیم از فردای آن روز با روسری در محل کار خود حاضر شوند. زنان کارمند که همگی به جز دو یا سه نفر بی‌حجاب بودند، شروع کردند به غر زدن و شلوغ کردن، ولی من محکم ایستادم و گفتم: از فردا صبح دژبان مقابل درب ورودی موظف است از ورود خانم‌های بی‌حجاب به محوطه ستاد مشترک ارتش جلوگیری کند. پس از ستاد ارتش، نوبت به نیروهای سه‌گانه رسید. در آغاز به پادگان دوشان تپه رفتم و همه کارمندان زن را که تعداد آن‌ها هم زیاد بود در سالنی جمع و درباره حجاب صحبت کردم. در آنجا زن‌ها خیلی سر و صدا راه انداختند اما من قاطعانه گفتم: «این دستور است و سرپیچی از آن جایز نیست.» بعد توضیح دادم که ما نمی‌گوییم چادر سر کنید، بحث چادر مطرح نیست، سخن بر سر استفاده از روسری و پوشاندن سر و گردن است. در نهایت، در آنجا هم گفتم به دژبان دستور داده‌ایم از فردا هیچ زن بی‌حجابی را به پایگاه راه ندهند.

 

در نیروی زمینی و نیروی دریایی نیز برای کارمندان زن صحبت کردم و با خواندن آیات و روایات و کشاندن بحث حجاب به مسائل اجتماعی و سلامت جامعه و ارائه دلایل مختلف درباره لزوم حجاب، موضوع را تبیین کردم و دست آخر نیز با بخشنامه، رعایت حجاب الزامی شد. بحمدالله این تلاش‌ها نتیجه مثبت داشت و پس از تعطیلات نوروز، همه زنان کارمند در ارتش با روسری به محل کار خود می‌آمدند. در وزاتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی و حتی صداوسیما نیز به‌تدریج حجاب عملی شد و همه زنان با روسری از خانه بیرون می‌آمدند. البته در روزهای رفراندوم هنوز شماری از زنان بی‌حجاب بودند و با سر برهنه در پای صندوق‌های رای حاضر شدند، ولی این معضل اجتماعی خیلی زود جمع و جور شد و به سامان مناسبی رسید.»

 

 

داعش خانه به خانه به دنبال دختران است!

 

پارس: روزنامه ایندیپندنت در گزارشی اعلام کرده افراد مسلح عضو گروهک داعش در شهر بیجی در شمال عراق خانه به خانه به دنبال دختران ازدواج نکرده و مجرد این شهر برای ازدواج و "جهاد نکاح" با خود هستند.

 

ایندیپندنت انگلیس در گزارشی اعلام کرد در حالیکه ارتش عراق و عناصر داعش در اطراف پالایشگاه نفت بیجی نبرد سهمگینی دارند، شهروندان شهر بیجی از اقدام اعضای داعش که خانه به خانه در محله‌های این شهر به دنبال شمارش و ثبت زنان مجرد و متأهل در هر منزل مسکونی هستند به شدت وحشت زده شده‌اند.

یک شهروند عراقی ساکن به نام "ابو لهید" به خبرنگار ایندیپندنت گفته است که "من به آن‌ها گفتم تنها دو زن در این خانه حضور دارند که هر دو نیز متأهل هستند. آن‌ها (عناصر داعش) می‌گویند که بسیاری از مجاهدین (افراد مسلح) ازدواج نکرده‌اند و زن می‌خواهند. آن‌ها اصرار داشتند داخل خانه من شوند و به کارت شناسایی زن‌ها (که نشان دهنده وضعیت‌تأهل زنان است) نگاه کنند."

پیشتر منابع خبری اعلامیه گروهک تروریستی تکفیری داعش در موصل را بازنشر کرده بودند که بر اساس آن این گروه به خانواده‌های ساکن در موصل هشدار داده بود تا دختران مجرد و زنان بدون شوهر را برای آنچه "انجام واجبات دینی،‌جهاد نکاح و خدمت به مجاهدان" نامیده شده بود در اختیار عناصر تکفیری داعش قرار دهند. داعش تهدید کرده بود که اگر دختری از این امر امتناع کند "حدود شرعی" را درباره وی اجرا خواهد کرد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علي
-
۰۲ تير ۱۳۹۳ - ۰۶:۲۳
برادراي عراقي غيرتتون رو نشون بديد.
يا علي مدد.
48
1
زهرا
-
۰۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۳
رفقا ماه رمضون نزديکه ...توروخدا براي فرج آقا خيلي دعا کنيد ...مخصوصا توي ايام ماه مبارک....خيلي اوضاع خرابه...حتي تصور اين اعمال وحشيانه هم سخته ....خداوند به فرياد دل اون دختران بي گناه برسه....اللهم عجل لوليک الفرج
1
0
ف
-
۰۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۹
پس رئيس روحاني اگه بخواهد کاري را بکند حتما انجام مي دهد و موفق مي شود، مانند حجاب و.... . پس اينکه الآن در مسئله حجاب و فرهنگ موفق نيست، يعني نمي خواهد. کاش مسئولين به گذشته و طرز تفکر خود سري بزنند.
5
0
پربازدیدترین آخرین اخبار