نتايج تنيس بازان دختر ايراني در مسابقات بين المللي دمشق
به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، الهه اشرافيان در اين مسابقات چهار بار به زمين رفت که بازي نخست را به قهرمان آسيا از لبنان واگذار کرد، اما در بازي هاي بعدي در برابر حريفاني از سوريه و لبنان به برتري رسيد.
الهه اشرافيان در دور دوم اين مسابقات به دليل عدم حضور حريف برنده اعلام شد و در مجموع و در ميان شانزده حريف به رتبه نهم گروه سني خود بسنده کرد.
طبق اعلام فدراسيون تنيس اشرافيان پس از پايان بازي هايش در اين مسابقات در مجموع رده بندي جهاني پنجاه امتياز کسب کرد.
سحر نجعي نيز تاکنون سه بازي انجام داده است که در بازي نخست موفق شد، حريف لبناني را پشت سر بگذارد ولي در بازي ها بعدي نتيجه را به ترتيب به حريفان سوري و اردني واگذار کرد.
بدين ترتيب، سحر نجعي صبح پنج شنبه به مصاف حريفي از عراق به زمين خواهد رفت که در صورت پيروزي به رتبه هفتم گروه خود مي رسد و در صورت باخت، به رتبه هشتم بسنده خواهد کرد.
همچنين نجعى در بازي دو نفره با حريف عراقي هم تيم شد و بازي را به تيم دو نفره از سوريه و لبنان واگذار کرد، نجعي و يارعراقي در بازي قبلي، تيم دو نفره سوريه را شکست داده بودند.
تنيس بازاني از چهل و هفت کشور جهان در گروه هاي مردان و بانوان و رده هاي سني بزرگسالان، جوانان و نوجوانان در هشتمين دوره مسابقات تنيس بين المللي دمشق که روز دوشنبه آغاز شد، شرکت دارند./انتهاي پيام/