کد خبر:۳۲۸۵۹۵
برزگر در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

صدور بخش‌نامه دانشگاه آزاد نقض قانون اساسی است/ برخی می‌خواهند اسلامیت را از دانشجویان بگیرند

مسئول واحد خوهران اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه صدور بخش‌نامه جدید دانشگاه آزاد نقض قانون اساسی است، تاکید کرد: صدور این بخش‌نامه پاسخی نامناسب در برابر درخواست‌های دانشجویانی است که خواستار رسیدگی به مسئله عفاف و حجاب بودند.
صدور بخش‌نامه دانشگاه آزاد نقض قانون اساسی است/ برخی می‌خواهند اسلامیت را از دانشجویان بگیرند

سمیرا برزگر در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره صدور بخش‌نامه دانشگاه آزاد مبنی بر عدم برخورد مسئولان حراست دانشگاه‌ها با بی‌حجابی گفت: اگر متولیان فرهنگی کارشان درست بود، دیگر نیازمند ورود حراست در دانشگاه‌ها نبودیم، بنابراین کسی نمی‌تواند الزامات برخورد مسئولان حراست را در زمینه‌های فرهنگی‌ مخصوصا عفاف و حجاب منکر شود.

 

وی افزود: اگر اقدامات حراستی از مسئولان حراست گرفته شود دیگر چه کاری برای آنها باقی می‌ماند.

 

مسئول واحد خوهران اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه صدور بخش‌نامه جدید دانشگاه آزاد نقض قانون اساسی است، تاکید کرد: صدور این بخش‌نامه پاسخی نامناسب در برابر درخواست‌های دانشجویانی است که خواستار رسیدگی به مسئله عفاف و حجاب بودند.

 

برزگر با بیان اینکه باید هدف صادرکنندگان این بخشنامه را جویا شد، اظهار داشت: در قانون اساسی اسلامیت جایگاه اصلی را دارد و اسلام نیز به رعایت حجاب و عفاف بسیار تاکید کرده است اما این بخش‌نامه گرفتن اسلامیت از دانشجویان را دنبال می‌کند.

 

وی با بیان اینکه الزامات رسیدگی به این مسئله باید در چارچوب قوانین صورت بگیرد، اظهار داشت: تاکنون نیز عفاف و حجاب به طور مناسبی در دانشگاه آزاد رعایت نشده است که مسئولان این مجموعه می‌خواهند با صدور بخش‌نامه آن را کم‌رنگ‌تر کنند.

 

مسئول واحد خواهران اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان خطاب به مجلس و مسئولان نظارت بر آموزش عالی گفت: مسئولان و سیاست‌گذاران نظام با جدیت این موضوع را پیگیری کنند در غیر این صورت دانشجویان ورود خواهند کرد.

 

برزگر افزود: مسئولان فرهنگی و همچنین حراست دانشگاه‌ها موظفند با اقدامات مناسب، مسئله رعایت حجاب و عفاف را در دانشگاه‌ها وسعت دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار