به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، همین خبرکوتاه موجب آشفتگی و نگرانی اصلاح طلبان شد به نحوی که روزنامه شرق در صفحه اول خود به آن پرداخت و سپس سایت های اصلاح طلب و ضد انقلاب به جنجال آفرینی بر سر این شبکه مشغول شدند/ این افراد از چهره های فرهنگی شناخته شده و شناسنامه دار کشورند که نمی توان کارنامه درخشان آنها را در حوزه فرهنگ و رسانه، با زدن برچسب های سیاسی مخدوش کرد.
بحث ها درباره راه اندازی شبکه ای انقلابی از حدود 700 روز پیش آغاز شده بود؛ از گمانه زنی درباره نام این شبکه تا گردانندگان و برنامه های آن. به تدریج خبرها در اینباره تکمیل شد و در نهایت مشخص گردید که شبکه "افق" با کار ویژه فرهنگی در حوزه انقلاب و دفاع مقدس به مدیریت جواد رمضان نژاد روی آنتن خواهد رفت.
همین خبرکوتاه موجب آشفتگی و نگرانی اصلاح طلبان شد به نحوی که روزنامه شرق در صفحه اول خود به آن پرداخت و سپس سایت های اصلاح طلب و ضد انقلاب به جنجال آفرینی بر سر این شبکه مشغول شدند.
اما علت این همه نگرانی چیست؟
"حامیان «پایداری» در «سیما» برنامهساز میشوند؛ شبکه "افق" رو آنتن میرود" تیتری بود که شرق برای گزارش خود انتخاب کرد و علت دلواپسی اصلاح طلبان را مشخص نمود. حضور نیروهای ارزشی در عرصه هنر و رسانه! که شرق تلاش کرده با زدن برچسب "پایداری" به آنها، تصویری سیاسی از موضوع ارائه کند.
شبکه "افق" که قرار است با رویکرد فرهنگی در حوزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به تولید محتوا بپردازد از همکاری نادر طالب زاده، وحید جلیلی و تولیدات موسسه "اوج" بهره میبرد. البته به گفته مدیران این شبکه، هر مجموعه ای که بتواند آثاری فاخر با موضوعات انقلابی و دفاع مقدس تولید کند مورد حمایت قرار خواهد گرفت.
این افراد از چهره های فرهنگی شناخته شده و شناسنامه دار کشورند که نمی توان کارنامه درخشان آنها را در حوزه فرهنگ و رسانه، با زدن برچسب های سیاسی مخدوش کرد.
نادر طالب زاده از دوستان و همکاران شهید آوینی و صاحب سبک و صاحب نظر در حوزه سینما است. برنامه موفق و پرمخاطب "راز"، مدیریت "جشنواره مردمی فیلم عمار" و تولید آثار فاخر سینمایی بخش کوچکی از کارنامه این استاد هنر و رسانه است.
وحید جلیلی اما بیشتر در حوزه نظریه پردازی فرهنگی فعالیت میکند، نگاه عمیق به حوزه فرهنگ را از معاشرت با مرتضی آوینی بدست آورده و حرف های نویی در حوزه فرهنگ و رسانه دارد. مدیریت نشریه سوره اندیشه، مجله راه، جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی بخشی از سوابق اوست. البته ناگفته نماند که وی از طراحان اصلی "جشنواره مردمی فیلم عمار" نیز به شمار میرود.
موسسه اوج نامی است که همزمان با بیلبوردهای "صداقت آمریکایی" بر سر زبان ها افتاد. اما این موسسه مردم نهاد که با مدیریت احسان محمدحسنی (از چهره های شناخته شده فرهنگی و رسانه ای) اداره میشود در مدت کوتاهی که از راه اندازی آن میگذرد توانسته در حوزه فیلم سازی آثاری به یادماندنی تولید نماید که در جشنواره های داخلی و بین المللی حضور داشته اند.
جواد رمضان نژاد نیز از مدیران فعال و خوش فکر صداوسیماست که قبلا مدیر گروه مستند شبکه4 بوده، کارنامه وی در بهبود کمی و کیفی برنامه های مستند شبکه نخبگان سابقه درخشانی است. وی امروز به عنوان مدیر شبکه افق مشغول به فعالیت است.
با این حساب برآورد می شود که "افق" بتواند با نو آوری و محتواگرایی، مخاطب جوان را به خوبی جذب نموده و یکی از شبکه های موفق و پر مخاطب سیما باشد و از این رو نخبگان فرهنگی و فعالان رسانه ای نه تنها از آمدن افق نگران نیستند بلکه امیدوارانه به انتظار طلوع آن در سیما نشته اند.
مگر آنکه برخی سیاست زدگان نگران باشند که چرا افرادی چون مخملباف، بیضایی و... مدیریت شبکه فرهنگی انقلاب اسلامی را عهده دار نیستند(!) که در این صورت دیگر پاسخی نمی ماند.
منبع: 598