کد خبر:۳۲۸۹۹۷

تلاش محققان کشور برای تولید ابزارهای تشخیصی غذاهای حلال

مدیر مرکز تحقیقات غذای حلال از مطالعات محققان این مرکز در زمینه طراحی ابزار تشخیصی برای محصولات حلال خبر داد و گفت: ممکن است در فرآوری و فرمولاسیون بعضی از مواد خوراکی که پایه نباتی دارند از ترکیبات و مشروبات الکلی استفاده شده است که این تحقیقات در این راستا اجرایی شده است.
 به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر مرضیه رضوی زاده با اشاره به اهمیت روز افزون تشخیص حلال بودن مواد غذایی در دنیا، افزود: پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در اقدامی پیش رو و به عنوان تنها پژوهشکده ملی تخصصی در حوزه غذای کشور نخستین مرکز تحقیقات غذای حلال وابسته به وزارت علوم را راه اندازی کرده است.
 
مدیر مرکز تحقیقات غذای حلال پژوهشکده علوم و صنایع غذایی تحقیقات بر روی روش‌های کشتار مبتنی بر فناوری‌های نوین مورد استفاده در کشتار گاه‌ها و بومی‌سازی آنها به نحوی که مطابق با شریعت اسلامی را از دیگر زمینه‌های مطالعاتی این مرکز نام برد و اظهار داشت: فرآورده‌های غذایی با رویکرد تشخیص حلال، حرام بودن کل محصول و یا افزوده‌های مورد استفاده در آن (به لحاظ منشاء)، و همچنین کنترل فرآیند تهیه محصول و تدوین استانداردهای مربوط از جمله زمینه‌های پژوهشی مد نظر برای این مرکز است.
 
وی «تقلب» را یکی از چالش‌های صنعت غذای حلال دانست و ادامه داد: تخصص و تعهد در تولید کنندگان و واردکنندگان مواد غذایی روند تامین امنیت استاندارد حلال را سخت‌تر ساخته است از این رو انجام تحقیقات و آزمایشات در یک مرکز رسمی بر روی حلیت مواد غذایی امری ضروری است.
 
رضوی زاده خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه ممکن است در فرآوری و فرمولاسیون بعضی از مواد خوراکی و افزودنی‌های غذایی که پایه نباتی دارند از ترکیبات و مشروبات الکلی و یا ترکیباتی با منشاء حیوانی مانند شیر، چربی، پودر استخوان، یا دیگر اجزای حیوان حرام گوشت استفاده شودطراحی ابزار تشخیصی برای محصولات حلال از حرام از مهمترین اهدافی است که در دستور کار مرکز تحقیقات غذای حلال پژوهشکده علوم و صنایع غذایی قرار گرفته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار