کد خبر:۳۲۹۲۴۴

مدعیان حمایت از دولت چرا به حرف حساب روحانی تن ندادند؟

هیچ‌کس نمی‌تواند به قاضی فشار آورد و هیچ گروه فشاری حق ندارد به دادگاه‌های ما فشار وارد کند. فرقی نمی‌کند آن قاضی نشسته و یا ایستاده باشد و یا از کادر اداری باشد. اینجا قوه قضائیه مستقل است و بر مبنای سیره پیامبر (ص) و امیرالمومنین(ع) است.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، رئیس‌جمهور در حالی به درستی می‌گوید هیچ کس حق ندارد به قوه قضائیه فشار وارد کند که اصلاح‌طلبان و رسانه‌های مدعی حمایت از دولت در حمایت از فتنه‌گران علیه قوه قضائیه فشار می‌آورند، شبکه دانا با انتشار این تحلیل نوشت: رئیس‌جمهور در همایش سالانه قوه قضائیه که با حضور سران قوه تشکیل شد به ایراد سخنرانی پرداخت و در بخشی از سخنانش در خصوص فشار برخی جناح‌ها و افراد به قوه قضائیه گفت: هیچ‌کس نمی‌تواند به قاضی فشار آورد و هیچ گروه فشاری حق ندارد به دادگاه‌های ما فشار وارد کند. فرقی نمی‌کند آن قاضی نشسته و یا ایستاده باشد و یا از کادر اداری باشد. اینجا قوه قضائیه مستقل است و بر مبنای سیره پیامبر (ص) و امیرالمومنین(ع) است.
 

 در مدت روی کار آمدن دولت یازدهم فشارهای مربوط به برخی پرونده‌ها بویژه پرونده عناصر فتنه‌گر از سوی مطبوعات مدعی حمایت دولت به قوه قضائیه بیشتر از گذشته وارد شد. برخی افراد و گروه‌ها با استفاده از ظرفیت مطبوعات و رسانه‌هایشان به انحا مختلف سعی بر ایجاد فشار به قوه قضائیه در جهت چشم‌پوشی از جرم برخی فتنه‌گران داشتند.
 

برخی از رسانه‌های حامی دولت و نزدیک به اصلاح‌طلبان بارها و بارها هر وقت که علیه فتنه‌گران اقدامی شده بلافاصله موضع مقابل دستگاه قضا گرفته‌اند و این در حالی است که عناصر اغتشاشات و فتنه سال 88 دست به اقدام علیه نظام زدند.
 

 مسئله قابل توجه دیگر موضوع بند 350 زندان اوین بود که در آن اصلاح‌طلبان افراطی مدعی حمایت از دولت، آشکارا به قوه قضائیه فشار آوردند و دروغ‌پراکنی کردند. در موضوع اعدام مه‌آفرید خسروی از مفسدین اقتصادی نیز برخی گروه‌ها و جریانات خاص شبهه‌افکنی در حکم قضایی کردند و اعدام او را زیر سوال بردند. این موارد حاکی از آن است که جریان مذکور اعتنایی به موضع رئیس‌جمهور ندارند.

 

منبع: کیهان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار