محققان دانشگاه صنعتی شریف موفق به ساخت پودرهای تولید کننده لبنیات در کشور شدند.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، روح اله بهشتی مجری طرح ماده اولیه لبنیات گفت: پودرهای استارتر لبنیات، پودرهایی هستند که در زمینه تولید فرآوردههای زیستی مورد نیاز صنایع تخمیری در صنعت لبنیات مورد استفاده قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه استارترهای لبنی باکتریهای «لو» فریز شده و غلیظ شده هستند، اظهار داشت: عملکرد استارتر لبنی همانند کار مایه ماست است ولی باکتریها به صورت جداگانه خشک و مورد انجماد قرار میگیرند تا مدت ماندگاریشان بالا رود.
بهشتی از تولید استارترهای لبنیات به صورت پودر خبر داد و یادآور شد: دستیابی به تولید استارترهای ماست، دوغ، پنیر و دیگر محصولات تخمیری لبنی و ورود بازار از اهداف مهم ما در دانشگاه صنعتی شریف بوده است تا بتوان با تولید استارتر از واردات آن به کشور جلوگیری کنیم.