به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیر کبیر طی بیانیهای به انتشار وارونه خبر روز شنبه این دانشگاه (بازسازی اغتشاشات فتنه 88 از سوی افراطیون امیرکبیر) در برخی روزنامهها واکنش نشان داد.
متن بیانیه به شرح زیر است:
باسمه تعالی
پس از آنکه در ابتدای هفته جاری دانشجویانی هنجار شکن با رفتارهایی دور از شأن دانشجویی، اقدام به شکستن درب های دانشگاه صنعتی امیر کبیر کرده و با توهین به مسئولین سابق دانشگاه نظم جلسه تودیع و معارفه رئیس دانشگاه را بر هم زدند؛ متوجه شدیم علی رقم آنکه در فیلم ها و تصاویر منتشر شده از آن روز همه چیز به وضوح مشخص است، تعدادی از روزنامه های اصلاح طلب در اقدامی مشترک تقصیر این حادثه را به گردن دانشجویان بسیجی و حزب اللهی انداخته و این قشر از دانشجویان را متهم این جریان جلوه دادهاند.
لذا لازم دانستیم شرح این واقعه را با جزئیات آن در اختیار عموم قرار داده و اقدام هتاکانه این دانشجویان که فضای مقدس و علمی دانشگاه را خدشه دار کرد، محکوم کرده و از آن اعلام برائت کنیم.
همچنین خطاب به این روزنامهها اعلام می کنیم، وظیفه خود در زمینه صیانت از حقیقت را فراموش نکرده و این وظیفه را پیش پای گرایشات سیاسی خود قربانی نکنند.
شرح ماجرا:
طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، صبح شنبه 7 تیر ماه مراسم تودیع رییس سابق و معارفه سرپرست جدید اولین دانشگاه صنعتی کشور بود، که همچون سایر برنامه های چند وقت اخیر دانشگاه از حاشیه هایی که عده ای شناخته شده مسبب آن هستند بی نصیب نماند .
برنامه توسط مدیریت جدید دانشگاه و با دعوت عمومی روابط عمومی در ساختمان فارابی برگزار گردید، که با توجه به فضای کم سالن اجتماعات، مسئولین اقدام به بستن درب های ساختمان نمودند.
چند نفر از دانشجویان شناخته شده نیز که گویی از ساعتی قبل خود را برای کارزار آماده کرده بودند از سمت یکی از درب های دانشگاه به سمت ساختمان فارابی حرکت کرده و پس از درگیری با انتظامات دانشگاه اقدام به بالا رفتن از درب فلزی و شکستن درب شیشه ای این ساختمان نمودند که موجب مجروحیت یکی از اساتید دانشکده صنایع و آزرده خاطر شدن سایر اساتید گردید.
این گروه افراطی کار را به این جا ختم نکرده و در حضور اساتید، مسئولین، کارمندان و سایر دانشجویان دانشگاه، به مسئولین سابق دانشگاه اهانت نموده و با ایجاد اخلال در برنامه، مراسم تودیع و معارفه را تنها به مراسم معارفهای ناقص و دون شأن فضای دانشگاهی کشور تبدیل کردند.
حال باید این سوال را پرسید که با وجود این رفتارهای هنجارشکنانه از سوی این افراد که سابقه شکستن درب های دانشگاه و بر هم زدن نظم برنامه های قانونی دانشگاه در کارنامه اعمالشان به کرات خودنمایی میکند، چگونه می توان دانشگاهی پرنشاط در محیطی عقلانی و منطقی و به دور از هیاهو و جنجال آفرینی را متصور بود ؟ چگونه می توان با وجود این تنش آفرینیها به تداوم حرکت پرشتاب چرخ علم و فناوری در دانشگاه مادر تمام دانشگاه های صنعتی کشور امید بست؟
در انتها ضمن آرزوی توفیق برای سرپرست جدید دانشگاه صنعتی امیرکبیر، جناب آقای دکتر معتمدی امیدواریم مدیریت جدید دانشگاه با برخورد قاطعانه و صحیح در مقابل چنین رفتارهایی که مرزهای اخلاق و قانون را درنوردیده و از هرگونه توجیه عقلانی نیز به دور است، فضای دانشگاه را به سمت فضای سالم سیاسی به دور از التهاب و هیاهو، جهت فعالیت های پرنشاط دانشجویی هدایت نماید .