لزوم مشاركت نهادها و دانشگاه هاي صنعتي با بيمارستان ها و مراكز مرتبط با سلامت
به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر سعيد سهراب پور، صبح امروز در اولين كنگره مديريت بيمارستانها در مركز همايشهاي بين المللي رازي اظهار داشت: تجربه همكاري با دو دانشگاه صنعتي شريف و دانشگاه علوم پزشكي ايران به عنوان دو دانشگاه برتر كشور در اين كنگره به عنوان نمادي جهت همكاريهاي بيشتر بين دانشگاه ها است.
وي تصريح كرد: مركز مطالعات فكري دانشگاه صنعتي شريف به عنوان اولين كانون تفكر دانشگاهي با سابقه 10 ساله در زمينه سياست پژوهش و آموزشهاي تخصصي و به دليل ارتباط گسترده با فارغ التحصيلان مهندسي و مديريت خارج از كشور امكان ايجاد ارتباط با اين افراد را فراهم آورده است.
دكتر سهراب پور ارائه خدمات بدون استفاده از فناوريهاي نوين و اصلاح ساختار مديريتي را غيرممكن دانست و بر مشاركت فارغ التحصيلان پزشكي و مهندسي در اين زمينه تاكيد كرد.
رئيس دانشگاه صنعتي شريف ادامه داد: برگزاري اولين كنگره بين المللي مديريت بيمارستان ها قدم اول در مشاركت دانشگاههاي علوم پزشكي و دانشگاههاي صنعتي جهت تامين نيازهاي بيش از 800 بيمارستان كشور است.
وي اضافه كرد: با وجود توفيقات فراوان در عرصه پزشكي، وجود نقص در عرصه مهندسي و مديريتي باعث شده تا ارائه خدمات با مشكلاتي مواجه باشد.
سهراب پور در خصوص ارتباط رشتههاي پزشكي با رشته هاي صنعتي گفت: به وجود آوردن عرصههايي چون رباتيك در بيمارستانها، مرتبط با دانشكده برق و مكانيك، بحث شيوه درمان مرتبط با دانشكده كامپيوتر و توجه به تجهيزات و چيدمان بيمارستانها مرتبط با دانشكده صنايع است.
رئيس دانشگاه صنعتي شريف همچنين خاطرنشان كرد: ايجاد زمينه پياده سازي استانداردهاي مديريت مرتبط با دانشگاه مديريت و اهميت يافتن مديريت مالي همزمان با افزايش هزينهها و فقدان مالي مرتبط با دانشگاه اقتصاد است./انتهاي پيام/