کد خبر:۳۲۹۹۹۸
آصفری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

تیم مذاکره‌کننده باید مجلس را در جریان پیش‌نویس نهایی قرار دهد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: تیم مذاکره کننده باید مجلس را در جریان پیش‌نویس نهایی قرار دهد.

 

محمدحسن آصفری در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد مذاکرات ایران و 1+5 که قرار است در وین برگزار شود، گفت: ما به این دور از مذاکرات ایران و 1+5، زیاد خوشبین نیستیم چراکه  امروز طرف مقابل به جای اینکه به اصل مذاکرات بپردازد، به حاشیه رفته و مسائل دیگری را به غیر از مسائل هسته ای مطرح می‌کند.

 

وی تصریح کرد:  در واقع باید گفت اگر ما در مرحله توافق نهایی به نتیجه نرسیم، چیزی از دست نخواهیم داد و این طرف غربی است که بازنده مذاکرات خواهد شد چراکه ایران همواره با نرمش قهرمانانه خود ثابت کرد که با حسن‌نیت به پای میز مذاکره با غرب رفته است و این طرف غربی است که باید از خواسته‌های خود کوتاه بیاید و خواسته‌های غیرمنطقی مطرح نکند.


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: ما همواره تاکید می‌کنیم که اگر در این دور از مذاکرات به نتیجه نرسیم، فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای خود را کنار نخواهیم گذاشت چراکه موضوع هسته‌ای و رسیدن به پیشرفت و فناوری همواره از سیاست ‌های کلان نظام محسوب می‌شود و ما در طول این چندسال ثابت کردیم که طبق معاهده ان پی تی عمل کرده و کوچکترین خلافی در این مسیر نداشته ایم و هیچ کس نمی تواند این حق را از ما بگیرد.

 

 

 


آصفری با بیان اینکه ما همواره از تیم مذاکره کننده می‌خواهیم هوشیارانه به پای میز مذاکرات با غرب برود، اظهار داشت: ما همواره خواستار این هستیم تا تیم مذاکره کننده هوشیارانه به پای میز مذاکرات با غرب برود و نیازهای آینده کشور را نیز در نظر بگیرد.


وی بابیان اینکه کمیسیون امنیت ملی باید از پیش‌نویس متن نهایی اطلاع می‌یافت، ادامه داد: توقع ما این است که تیم مذاکره کننده باید قبل از توافق نهایی، مجلس و به خصوص کمیسیون امنیت ملی را در جریان پیش‌نویس توافق نهایی قرار دهد به ویژه در مورد پروتکل الحاقی که  در این توافق نامه ذکر شده است، چراکه در بحث پروتکل الحاقی مجلس باید آن را به تصویب برساند و اگر ذره ای ابهام در این توافق وجود داشته باشد، قطعا مجلس آن را نخواهد پذیرفت.


آصفری خاطرنشان کرد: هدف جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات نرمش قهرمانانه و حسن‌نیت بوده است و ما باید تمام نیازهای آینده کشور از جمله بحث غنی‌سازی و برق هسته ای را نیز در نظر بگیریم و نباید بپذیریم که این توافق نامه بیش از 2 سال باشد چراکه ما همواره فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته ای خود را ادامه خواهیم داد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار