کد خبر:۳۳۰۰۲۴

اجرای 160 پروژه در حوزه انرژی در کشور/ نصب سیستم‌های خورشیدی در 23 دانشگاه

دبیر ستاد انرژی های نو معاونت علمی با اشاره به تولید 300 میلیون کیلووات ساعت برق از 210 مگاوات نیروگاه غیرآبی و تجدیدپذیر گفت: تاکنون 160 پروژه در این ستاد با حمایت مالی 25 میلیارد تومان تعریف شده که نیمی از آن به اتمام رسیده است.
اجرای 160 پروژه در حوزه انرژی در کشور/ نصب سیستم‌های خورشیدی در 23 دانشگاه
 به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، مهندس یوسف آرمودلی حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این عرصه و استفاده از منابع تجدیدپذیر خورشیدی، باد، زمین گرمایی و زیست توده را از اهداف این ستاد نام برد و افزود: دراین راستا تاکنون 160 پروژه در ستاد با حمایت مالی 25 میلیارد تومان تعریف شده است که نیمی از آن به اتمام رسیده ومابقی در حال اجرا وحمایت هستند.
 
دبیر ستاد انرژی‌های نو معاونت علمی با تاکید بر اینکه فعالیت‌های این ستاد در راستای تکمیل ظرفیت علمی در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر و پتانسیل‌سنجی در این عرصه است، اظهار داشت:  همچنین تکنولوژی، مطالعات میدانی و آزمایشگاهی وابسته به وزارت علوم را مورد حمایت قرار می‌دهیم به این ترتیب بومی‌سازی تعداد زیادی از فناوری‌ها انجام شد.
 
وی ساخت ژنراتور توربین‌ بادی و اینورتر در داخل کشور را از جمله طرح‌های این ستاد نام برد و یادآور شد: در سال جاری با حمایت گسترده‌تری که از مراکز تحقیقاتی وشرکت‌های دانش بنیان انجام می‌گیرد تولیدات بیشتری تجاری شوند زیرا بومی‌سازی فناوری دسترسی آسان و سریع جهت تامین، خودکفایی کشور، اقدامات تحریم شکنانه و کاهش هزینه‌ها را به دنبال دارد.
 
آرمودلی با اشاره به نصب سیستم‌های خورشیدی 20 کیلووات در 23 دانشگاه کشور برای تولید انرژی گفت: نصب این سیستم‌ها در دانشگاه‌های فنی با هدف فعالیت پروژه‌های دانشجویان انجام شد و تاکنون پروژه‌های بسیاری روی این سیستم‌ها تعریف شده است همچنین تجهیز آزمایشگاه‌ها در کنار حمایت وزارت علوم وتحقیقات از اقدامات دیگر ستاد است.
 
وی با بیان اینکه بیش از 210 مگاوات نیروگاه غیرآبی بزرگ و تجدیدپذیر در کشور احداث شده است، ادامه داد: این تعداد نیروگاه 300میلیون کیلووات ساعت برق تولید می‌کنند و از این میان تولید 7 هزار مگاوات به بخش خصوصی واگذار شده است
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار