کد خبر:۳۳۰۸۴۶
میرآخوری:

وزارت علوم مشغول سیاسی کاری است

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران گفت: اگر استیضاح وزیر علوم منجر به تغییر در رویه اشتباهش شود، بسیار مناسب است.
وزارت علوم مشغول سیاسی کاری است
مصطفی میرآخوری در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره استیضاح وزیر علوم از سوی نمایندگان مجلس گفت:‌ وزارت علوم به عنوان قطب علمی کشور وظایفی را به عهده دارد که با توجه به عمری که از عملکرد وزارت علوم می‌گذرد، متاسفانه وزیر علوم کارنامه موفقی نداشته است.
 
وی با تاکید بر اینکه در وزارت علوم وظایف علمی جایش را به اهداف سیاسی داده است، تصریح کرد: استیضاح وزیر علوم از سوی نمایندگان به دلیل عملکرد ناموفق وی در یک سال اخیر است و یکی از اقدامات اشتباه فرجی‌دانا به کارگیری افراد باسابقه سیاسی معلوم‌الحال می‌باشد.
 
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه حرکت علمی در کشور نیازمند آرامش است، اظهار داشت: وزارت علومی که وظایف علمی دارد، امروز به وزارت علومی تبدیل شده که مشغول سیاسی کاری است.
 
میرآخوری افزود: اگر استیضاح وزیر علوم منجر به تغییر در رویه اشتباهش شود، بسیار مناسب است.
 
وی با تاکید بر اینکه محیط دانشگاه‌ها باید برای پیشرفت علمی، آکادمیک و علمی باشد، تصریح کرد:‌ رشد علمی کشور در سطح منطقه و جهان بسیار خوب بوده، اما در یک سال اخیر حرکت علمی در حد انتظار صورت نگرفته است.
 
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دانشگاه‌ نباید باشگاه سیاسی شود، اظهار داشت: در یک سال اخیر وزارت علوم بیشتر دچار سیاسی‌کاری شده تا اینکه کارهای علمی انجام دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار