تمرینات سخت و پرفشاری را سپری کردیم/امیدوارم امسال نسبت به فصل گذشته بهتر باشیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۰۹۱۶
حسینی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

تمرینات سخت و پرفشاری را سپری کردیم/امیدوارم امسال نسبت به فصل گذشته بهتر باشیم

مدافع پرسپولیس گفت: خوشحال هستم که اسکلت تیم از فصل قبل حفظ شده است و این موضوع برای ما اهیمت زیادی دارد.

میثم حسینی در گفتگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: ما برای اینکه فصل خوبی را سپری کنیم مجبوریم تمرینات سخت را به خوبی تحمل کنیم تا بتوانیم نتایج خوبی به دست بیاوریم. با تمریناتی که پشت سر گذاشته‌ایم فکر می‌کنم از هر لحاظ آماده هستیم و امیدوارم با بازی‌های تدارکاتی که تا قبل از شروع لیگ داریم به آمادگی خوبی برسیم.

 

وی در ادامه افزود: خوشحال هستم که اسکلت تیم از فصل قبل حفظ شده و این برای ما خیلی مهم است؛ چون نفرات خوب و بازیکنان مستعدی داریم که جزو بهترین‌های فوتبال ما هستند و امیدوارم امسال تیم خوبی برای شروع بازی‌ها داشته باشیم.
 
مدافع سرخپوشان گفت: ناراحتم از اینکه یکی از بهترین دوست‌هایم از پرسپولیس جدا شد و امیدوارم بقیه ملی‌پوشان در پرسپولیس باقی بمانند چون ما به کار آنها اعتقاد داریم و جزو ستون‌های تیم ما هستند اما برای آنها آرزوی توفیق داریم.

 

وی در پایان گفت: همه ما تلاش‌هایمان را برای تحقق هدف تیم پرسپولیس که قهرمانی است باید انجام دهیم و امیدوارم بتوانیم در خط دفاعی نسبت به فصل قبل بهتر باشیم چون موفقیت در پرسپولیس باعث خوشحالی هواداران خواهد شد.
 

برچسب ها:
دانشجو
پربازدیدترین آخرین اخبار