استقلال هسته‌اي يك اقدام راهبردي است
کد خبر:۳۳۱
رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح:

استقلال هسته‌اي يك اقدام راهبردي است

رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح اظهار داشت: بدون ترديد راه استقلال هسته‌اي جمهوري اسلامي ايران، راهي است كه هر سال كه بگذرد اهميت و اساسي بودن آن روشن‌تر مي‌شود؛ روزي كه همه دنيا به ناچار بايد انرژي هسته‌اي را براي خود تامين كند، اهميت حركت استقلال‌طلبانه هسته‌اي كشورمان، عظمت خود را نشان خواهد داد.

به گزارش گروه دريافت خبر «شبکه خبر دانشجو»، سردار سرلشكر بسيجي دكتر سيد حسن فيروزآبادي، طي سخناني در جمع تعدادي از مسوولان اين ستاد به مناسبت فرا رسيدن 20 فروردين ماه روز ملي فن‌آوري هسته‌اي ايران با تبريك و تهنيت موفقيت‌هاي روزافزون كشورمان خدمت مقام معظم رهبري و فرمانده كل قوا حضرت آيت‌الله خامنه‌اي و رئيس‌جمهور كشورمان، نخبگان و آحاد مختلف مردم، گفت: به حول و قوه الهي و با اتكال به منبع نور امامت و ولايت، ملت سربلند و آزاده ايران اسلامي هر روز كه مي‌گذرد قدم در راهي مي‌نهد كه نظام مقدس جمهوري اسلامي گامي به پيش را تجربه ‌كند.  

وي ادامه داد: اينك كه جامعه نوين كشور عزيزمان عمر سي‌ساله خود را مي‌نگرد، برگ‌هاي زرين و طلايي بي‌شماري را نظاره مي‌كند كه با عبور از سختي‌ها و تنگه‌هاي صعب‌العبور، تاريخچه سراسر عزت، شجاعت، تدبير، كارآمدي، ايثار و تلاش را به نمايش درمي‌آورد، نامگذاري سال جاري به نوآوري و شكوفايي و برگزاري جشن پيروزي هسته‌اي ملت ايران در آستانه امسال، نويددهنده روزهايي است كه با انتشار اخبار پيشرفت‌هاي روزافزون جمهوري اسلامي ايران دل‌هاي بسياري از مردمان سراسر جهان شاد مي‌شود و اين عمق استراتژيك پايان‌ناپذير انقلاب اسلامي استوارتر از قبل به مقابله با جهل و سياهي و ظلم مستكبران عالم مي‌پردازد.

سرلشكر فيروزآبادي ادامه داد: امروز هدف‌گيري آمريكايي‌ها در برچيدن فنا‌وري هسته‌اي ايران و محروم ساختن ملت ما از حقوق مسلم خود، به شكست انجاميده و نايل آمدن ايران به مرحله‌اي شكوهمند و شكوفا از صنعتي شدن بسيار سخت و خارج از ظرفيت تحمل سردمداران ماجراجويي كاخ سفيد است، هر چه مي‌گذرد آمريكايي‌ها طرح تسلط بر دنيا و از جمله جهان اسلام را براي خود بيشتر شبيه يك رويا و به گونه آرزويي دست‌نيافتني مي‌پندارند.

وي افزود: پيروزي بزرگ هسته‌اي ايران، حاصل تدبير و درايت مقام معظم رهبري، رويكرد هوشمندانه مسوولان نظام و دولت شجاع و خدمتگزار و مقامت و ايستادگي عموم ايرانيان در دفاع از حقوق مسلم خود، هم‌چنين بي‌اعتنايي آنان به تهديدات و تحريم‌هاي اعمال شده از سوي بعضي قدرت‌هاي بزرگ بوده و پيشرفت‌هاي خيره‌ كننده و تلاش‌هاي علمي و فناوري در تاريخ 30 ساله استقرار نظام جمهوري اسلامي، هم اينك به نشان‌هاي ناكارآمدي و كهنه‌شدن حربه تحريم در دنياي امروز، به ويژه در رويارويي با ملت دلير و فهيم ايران، مبدل شده است.

رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح در پايان با اشاره به اهميت روز ملي فن‌آوري هسته‌اي و تجليل از مقاومت و پايداري ملت ايران و نخبگان و دانشمندان جوان هسته‌اي كه با انگيزه و ايمان راسخ خود پيشرفت و تسريع فرآيند توسعه كشور را رقم زده‌اند، گفت: به ياري خداوند متعال نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي پا به پاي ملت با ايمان و انقلابي و مصمم ايران و مسوولان هوشمند نظام و دولت محبوب گام برداشته و در سال نوآوري و شكوفايي، فتنه‌هاي دشمنان را ناكام و آنان را از پيگيري خط توطئه و تهديد پشيمان خواهد كرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار