کد خبر:۳۳۱۰۵۸

تدوین پیش نویس سند راهبردی فناوری‌های نرم و هویت‌ساز

معاون سیاستگذاری راهبردی معاونت علمی با اشاره به پیش نویس سند راهبردی فناوری‌های نرم گفت: با برنامه‌ریزی دراین حوزه می‌توان ارزش افزوده بالایی را برای کشور به ارمغان بیاوریم.
 
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر سیدسپهر قاضی نوری در نخستین نشست شورای ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویت ساز که با رویکرد معرفی و تعامل اعضای ستاد و بررسی پیش نویس سند راهبردی فناوری های نرم و هویت ساز برگزار شد، افزود: معاونت علمی با تخصیص بودجه‌ای مشخص به حوزه فرهنگ ورود کرده است و ما معتقدیم این بخش می‌تواند ارزش افزوده بالایی را برای کشور به ارمغان آورد.
 
معاون سیاستگذاری و ارزیابی راهبردی معاونت علمی با اشاره به تعاملات این ستادبا سایر نهادها، اظهار داشت: این ستاد تلاش می‌کند با ایجاد هم افزایی در فعالیت و بهره گیری از تجربیات دستگاه‌های اجرایی دیگر مانند سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرهنگستان هنر، شهرداری و دانشگاه‌ها تعامل سازنده‌ای ایجاد کند.
 
در این نشست، بررسی ماده‌های سند راهبردی، ایجاد همگرایی در فعالیت‌های موازی، توجه به اینترنت به عنوان ابزاری برای فناوری نرم و نیز استفاده از توان آن برای ایجاد ارزش افزوده در حوزه فرهنگ و صنایع فرهنگی، ایجاد بازار و خلق ثروت و نیز موضوع گردشگری فرهنگی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
 
براساس این گزارش، ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با هدف افزایش تولید و سهم خدمات و محصولات نرم و فرهنگی در اقتصاد ملی، ارتقا ساز و کارهای سیاستگذاری و نهادینه ‌سازی گفتمان فناوری‌های نرم در کشور، ارتقا و بهره‌برداری از سرمایه‌های دانشی و انسانی کشور در حوزه فناوری‌های نرم، توسعه نقش‌ آفرینی و همکاری‌های بین‌المللی در زمینه فناوری‌های نرم و بهبود زیرساخت‌های نهادی توسعه و تجاری‌سازی فناوری‌های نرم از اواخر سال 1392 کار خود را آغاز کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار