کد خبر:۳۳۱۴۳۸
معاون پژوهشی وزارت نفت در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» اعلام کرد

توضیحات وزارت نفت درباره کاربردی نشدن دکل‌های نفتی ساخت داخل/ تولید بومی 70 درصدی تجهیزات صنعت نفت

معاون پژوهشی وزارت نفت از تولید 70 درصدی تجهیزات صنعت نفت در داخل کشور خبر داد و گفت: محققان کشور موفق به ساخت دکل‌های نفتی شدند که به دلیل مشکلات مالی این دکل‌ها کاربردی نشده است.
دکتر محمدرضا مقدم در گفتگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به روند اجرای پروژه‌های تحقیقاتی در وزارت نفت گفت: هر پروژه‌ای که تصویب می‌شود باید در نهایت به ساخت تجهیزات و یا تولید فرآیند مورد نیاز در صنعت نفت منجر شود.
 
معاون پژوهشی وزارت نفت ادامه داد: با این رویکر تاکنون هیچ پروژه‌ تحقیقاتی نداریم که تصویب شده و به ساخت محصول، تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت و یا به دانش فنی فرآیندهای صنعت نفت ختم نشده باشد.
 
وی با اشاره به برخی از دستاوردهای محققان در این صنعت خاطرنشان کرد: در شرکت پژوهش فناوری پتروشیمی تا کنون هشت دانش فنی اساسی صنعت پتروشیمی مانند تولید «پلی اتیلن»، «اتانول»، «پروپلی پیلن» و «آمونیاک» بومی سازی شده است؛ ضمن آنکه به ساخت برخی از اقلام تجهیزات صنعت نفت نیز دست یافتیم.
 
مقدم از تولید 70 درصدی تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت در داخل کشور خبر داد و اظهار داشت: این توانایی مربوط به بخش‌های بالا دستی و پایین دستی صنعت نفت می‌شود.
 
حمایت از طرح‌های کلان در دستور کار وزارت نفت
 
وی حمایت از پنج طرح کلان ملی را از دیگر برنامه‌های تحقیقاتی این وزارتخانه نام برد و ادامه داد: از میان 47 طرح کلان ملی مصوب شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری، پنج طرح در حوزه صنعت نفت است که مورد حمایت این وزارت قرار گرفته است.
 
مقدم طرح جامع مطالعات مخزن پارس جنوبی، طرح توربین 25 مگاواتی، ذخیره‌سازی نفت در زیر زمین، ذخیره‌سازی گاز در زیر زمین و طرح HRH (تبدیل نفت خام به نفت سبک ) را از جمله دیگر طرح‌های کلان مورد تأیید این وزارتخانه ذکر کرد.
 
توضیح وزارت نفت درباره کاربردی نشدن دکل‌های نفتی
 
معاون پژوهشی وزارت نفت با اشاره به موفقیت محققان کشور در ساخت دکل‌های نفتی یادآور شد: در صورتی که این مطالعات ادامه یابد در آینده ایران جزو شش کشور دارای دانش فنی و برند دکل‌های نفتی خواهد شد.
 
مقدم در خصوص کاربردی نشدن دکل‌های ساخت داخل در صنعت نفت اضافه کرد: یکی از مشکلات صنعت تأمین منابع مالی است و از آنجایی که نیاز ما به 14 دکل نفتی است، از این رو بر روی منابع تأمین این تعداد دکل متمرکز شدیم تا بتوانیم با پیش فروش خدمات به شرکت‌های متقاضی اعتبارات لازم را برای خرید این دکل‌ها کسب کنیم.
 
وی خاطرنشان کرد: دکل‌های ساخت داخل نیز متأثر از این چرخه شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ali
-
۲۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۵
همه تجهيزاتش رو که به گفته مدير عامل حفاري شمال از چين وارد کردند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار