کد خبر:۳۳۱۴۷۳
منصوری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

اگر طرف غربی خواسته‌های منطقی و حقوقی ایران را بپذیرد، قطعاً مذاکرات به نفع طرفین تمام می‌شود

سفیر سابق ایران در چین گفت: اگر دولتمردان غربی از خواسته‌های غیرمنطقی و غیرقانونی خود کوتاه بیایند و حقوق ایران را به رسمیت بشناسند، قطعاً این موضوع به معنای اجرای کامل «ان.پی.تی» خواهد بود که برای دو طرف نتیجه خوبی رقم می‌زند.

جواد منصوری در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد ششمین دور از مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 در وین، که به منظور توافقنامه جامع هسته‌ای در حال برگزاری است، اظهار داشت: مذاکرات ایران و 1+5 در حال حاضر از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ چراکه مقامات غربی همواره خواسته های غیرمنطقی و زیاده‌خواهی از ایران دارند و در مذاکرات تنها به دنبال اهداف خود بوده و حقوق ایران را در نظر نمی‌گیرند.

 

وی تصریح کرد: تیم مذاکره کننده در حال حاضر خطوط قرمز ایران را می‌داند و باید از حقوق ملت ایران و منافع ملی کشور تا حد ممکن دفاع کند و اجازه دخالت غرب در امور داخلی ایران را ندهد.

 

این کارشناس مسائل سیاست خارجی افزود: این طرف مقابل است که باید تصمیم بگیرد آیا خواسته‎‌های قانونی و منطقی جمهوری اسلامی ایران را می‌پذیرد یا خیر؛ چراکه ایران همواره ثابت کرده که به معاهده «ان،پی، تی» متعهد بوده و هیچ‌گاه قوانین را زیر پا نگذاشته است.

 

منصوری تاکید کرد: اگر دولتمردان غربی، بخصوص آمریکایی‌ها از خواسته‌های غیرمنطقی و غیرقانونی خود کوتاه بیایند و حقوق ایران را به رسیمت شناخته و خواسته‌های تیم مذاکره کننده کشورمان را به عنوان تصمیمی مهم اتخاذ کنند، قطعاً این موضوع به معنای اجرای کامل «ان.پی.تی» خواهد بود که برای دو طرف نتیجه خوبی رقم می زند.

 

سفیر سابق ایران در چین خاطرنشان کرد: مذاکرات ایران و 1+5 تا 29 تیر ماه طول خواهد کشید و هنوز مشخص نیست که آیا مذاکرات به نتیجه می رسد یا خیر، اما تیم مذاکره کننده کشورمان باید با صلابت و با توجه به خطوط قرمزی که تعیین کننده مواضع جمهوری اسلامی ایران است، حرکت کند و نباید ذره‌ای تنزل داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار