کد خبر:۳۳۱۶۳۱

معجزه‌ای به نام توت فرنگی!

‌کار‌شناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی بر لزوم مصرف توت فرنگی ارگانیک و طبیعی تأکید کرد و گفت: مصرف توت فرنگی گلخانه‌ای باید به حداقل برسد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، سوسن خدام، اظهار کرد: توت فرنگی منبع غنی‌ از فیبر، ویتامین C، پتاسیم، آنتی‌اکسیدان‌ها و فولات است.
 
وی با اشاره به اینکه یک واحد توت‌فرنگی مقدار زیادی فولات را در خود جای داده است، گفت: فولات که شکل فعال آن‌‌ همان اسید فولیک است در توت فرنگی به مقدار زیادی وجود دارد و مصرف آن منجر به کاهش فشار خون می‌شود. همچنین به کاهش مقدار هموسیستئین خون که نوعی اسید آمینه است، کمک می‌کند و از افزایش آن در بدن که منجر به بسته شدن رگ‌های خونی می‌شود، جلوگیری می‌کند.
 
این کار‌شناس تغذیه مصرف توت فرنگی را مؤثر در سلامت عروق عنوان کرد و افزود: این میوه تابستانی باعث افزایش سلامت قلب و کاهش ابتلا به انواع سرطان ‌شده و کلسیم، آهن، فسفر و ویتامین‌های موجود در آن تضمین‌کننده سلامت بدن است.
 
وی این میوه را فاقد چربی و کم‌کالری معرفی و تصریح کرد: مطالعات انجام شده در خصوص توت فرنگی نشان داده است که مصرف آن عملکرد حافظه را بالا ‌برده و به کنترل التهاب مفاصل کمک می‌کند.
 
خدام با بیان اینکه مصرف هشت عدد توت فرنگی متوسط به معنای مصرف یک واحد میوه چیزی در حدود 60 کیلوکالری انرژی دارد و کودکان و سالمندان به راحتی می‌توانند این میزان را مصرف کنند، در خصوص نوع مصرف آن عنوان کرد: توت فرنگی باید به صورت کاملاً ارگانیک مصرف شده و ترجیحاً مصرف نوع گلخانه‌ای آن به حداقل برسد.
 
کار‌شناس تغذیه مرکز بهداشت استان اضافه کرد: این میوه تابستانی به دلیل دارا بودن پرز ممکن است آلودگی را در خود نگه دارد به همین جهت لازم است که برای رفع آلودگی و جلوگیری از بروز مشکلات گوارشی حتماً در زمان شستشو در آب غوطه‌ور شود.

 

منبع: فرهنگ نیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار