تورها نباید بستر رفتار غیراخلاقی شوند
به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، فرمانده نیروی انتظامی به برخی انتقادات مبنی بر برخورد پلیس با تورهای گردشگری واکنش نشان داد.
سردار اسماعیل احمدیمقدم در حاشیه مراسم تکریم و معارفه جمعی از رؤسای پلیسهای تخصصی درباره وضعیت گردشگری کشور و اظهارات معاون گردشگری مبنی بر برخورد نیروی انتظامی، گفت: براساس قانون خط مقدم کنترل، سازمان متولی است و نیروی انتظامی حامی سازمانهاست و اگر همه دستگاهها به وظایف خود عمل کنند، این مسائل به وجود نمیآید اما تورها نباید بستری برای بروز رفتارهای غیراخلاقی و سوء شوند.
فرمانده نیروی انتظامی درباره طرح دریا نیز با بیان اینکه ناجا یکی از سازمانهای دخیل در طرح جامع دریاست، بیان داشت: استانداریهای شهرهای شمالی، وزارت کشور، اورژانس و امداد و نجات در اولویت هستند و نیروی انتظامی در بحث تسهیل ترافیک، تأمین امنیت و برخورد با ناهنجاریها در طرح دریا فعالیت خواهد کرد. به گفته احمدیمقدم، امسال طرح دریا با توجه به جلسات برگزار شده، بهتر خواهد بود. شناورهای دریایی و یگان ویژه نیز در حوزه امدادی کمک خواهند کرد اما تسهیل ترافیک، برقراری امنیت و برخورد با ناهنجاری، 3 وظیفه اصلی ناجاست.
منبع: وطن امروز