کد خبر:۳۳۱۹۱۵

هدف کرباسچی از حمایت کروبی چه بود؟

مدیر مسئول سابق روزنامه کارگزاران در گفت وگویی تفصیلی برخی مسائل سیاسی روز و فعالیت هایش در حزب کارگزاران و برخی حواشی زمان مدیر مسئولیتش در روزنامه کارگزاران را تشریح کرده و به بعضی سوالات پاسخ داده که می‌توانید مشروح گفت گو را در ادامه خواهید خواند.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، مرتضی سجادیان مدیر مسئول سابق روزنامه کارگزاران برخی مسائل سیاسی روز و فعالیت هایش در حزب کارگزاران و دوره مدیر مسئولی‌اش در روزنامه کارگزاران را تشریح کرده که در ادامه مشروح آن از نظر شما می گذرد.

 

سجادیان در ابتدا درخصوص نقش رهبری و لزوم شفاف سازی رسانه ها در زمینه مذاکرات هسته‌ای و مسائل سیاسی روز، اظهار داشت: رهبری در جامعه ما مظلوم ترین نهاد است؛ خطای بدنه دولت و دیگر قوا به دلیل عدم شفاف سازی رسانه‌ها و القای تحلیل های نادرست پای رهبری نوشته می‌شود در حالی که در واقع چنین چیزی حقیقت ندارد و رهبری بسیار مظلوم است.

 

وی افزود: با گذشت حدود یک سال از مسئله مذاکرات من ندیدیم کسی خواست رهبری را تحلیل کند و آن را آنطور که مد نظر ایشان است به مردم اعلام کند و به نظر من کمبود این مسئله حس می‌شود و اگر کسی طبق رهنمود‌های ایشان جلو برود ضرر، نخواهد کرد.

 

**رهبری چهره واقعی آمریکا را برای همه آشکارکردند

 

سجادیان ادامه داد: رهبر انقلاب خیلی جالب و با درایت موضع گرفتند؛ ایشان خواستند چهره واقعی آمریکا و غرب برای آحاد ملت آشکار شود و در عین حال هم به دولت اجازه دادند که با جدیت این امر را پیگیری کند چرا که در صورت برد ما به حقمان رسیدیم و در صورت عدم موفقیت باز هم چیزی را از دست نداده‌ایم بلکه خوی استکباری دشمنان برای مردم بیشتر از گذشته آشکار خواهد شد همانطور که تاکنون هم این اتفاق افتاده است.

 

مدیرمسئول سابق روزنامه کارگزاران در بخش دیگری از سخنانش گفت: من در زمان دولت سید محمد خاتمی طرحی را ارائه کردم که به جای تشکیل سازمان ملی جوانان، با توجه به سخنان امام(ره) و رهبر انقلاب مبنی بر اینکه آمریکا برای 50 سال آینده ما برنامه دارند، بیاییم ما خودمان برای مملکتمان برنامه بریزیم و به بدنه دانش‌آموزان آن زمان که حدود یک میلیون هشتصد هزار دانش آموز بود، وارد شویم و با برنامه ریزی جامع و تشکیل یک نهاد حداقل یک میلیون نفر از این افراد را حمایت مادی ومعنوی کنیم و این حمایت ها تا زمان دانشگاه ادامه داشته باشد تا بتوانیم حدود پنجاه هزار نفر با احتساب ریزش‌هایی که صورت می‌گیرد، باقی بماند.

 

ما میخواستیم با این تعداد هم مجلسمان و هم دولت مردان را تامین نیروی انسانی کنیم تا شاهد نباشیم از تریبون های مختلف جمهوری اسلامی عقاید، افکار و اظهار نظرهای انگلیسی ، آمریکا و اسرائیلی را مطرح کند که متاسفانه دولت نپذیرفت؛بلکه خواستند این طرح را به اصطلاح شهید کنند که خوشبختانه موفق نشدند چرا که من در این زمینه ایستادگی کردم.

 

 

** سازمان ملی جوانان دولت اصلاحات با تشکیل NGO ها جوانان را به انحطاط کشید

 

وی افزود: در زمان دولت اصلاحات سازمان ملی جوانان با تشکیل NGO هایی که داشت، نه تنها نتوانست جوانان را در جهت اهداف نظام همراه کند بلکه انحرافاتی به وجود آوردند که دقیقا مغایر با اصول کلی نظام بود. وقتی افراد بدون گزینش وارد یک تشکیلات می‌شود ایجاد انحراف و کج‌روی طبیعی است و این فضا زمینه سواستفاده یکسری افراد را فراهم کرد.

 

مدیر مسئول اسبق روزنامه کارگزاران، ضمن تاکید بر این مسئله که من با توسعه سیاسی خاتمی و توسعه اقتصادی هاشمی مخالفم، اظهار داشت: اگر در زمان آقای هاشمی به جای صرف مبلغ 250 میلیارد دلار که برای بازسازی اقتصاد کشور هزینه شد،‌ مبلغ 30 میلیارد هم خرج فرهنگ کشور می‌کرد ، الان با وضعیت فرهنگی بهتری رو به رو بودیم وبه طور مثال از همین موبایل‌ها استفاده بهتری و مفیدتری می‌کردیم تا این که از آن در جهت اشتباه و غیراخلاقی بهره برداری کنیم.

 

این فعال سیاسی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار دانا در خصوص اینکه آیا وی عضو حزب کارگزاران بوده و یا نه؛ و همچنین در خصوص مصاحبه غلامحسین کرباسچی درباره وی، تصریح کرد: من هیچ وقت نخواستم جز هیئت مرکزی این حزب باشم ولی سوالم اینست که چطور آن زمانی که مدیر مسئول روزنامه کارگزاران بودم،‌ جزو آن ها حساب می‌شدم و تمام مسئولیت روزنامه که وابسته به حزب کارگزاران برعهده من بوده ولی به یک باره به زعم آقای کرباسچی تبدیل به یک طرفدار ساده شدم !

 

متاسفانه حزب در جامعه ما مختص به انتخابات شده است و بخاطر همین مسئله، کاربردش در جامعه ما بسیار ضعیف است.

 

 

**تا وقتی کرباسچی دبیر کل حزب است من در این حزب نخواهم بود

 

وی افزود: متاسفانه دخالت های غیر مسئولانه دبیرکل و افراد وابسته برای روزنامه و شخص مدیر مسئول مشکلات فراوانی در پی داشت که البته من هشدارهای لازم را دادم و مسیر خودم را نیز روشن کردم. متاسفانه من به عنوان مدیر مسئول در گزینش خبرنگاران و نویسندگان خیلی حق انتخاب و گزینش نداشتم و برخی مطالب که بار منفی داشتند را در حد توانم اجازه چاپ نمی‌دادم ولی متاسفانه برخی مطالب که من نمیخواستم منتشر شود با ترفندهای زیرکانه و دخالت آن‌ها چاپ می‌شد.

 

سجادیان خاطرنشان کرد: من بعد از مصاحبه ای که کرباسچی انجام داد و گفت که سجادیان حق اظهار نظر ندارد و صرفا یک طرفدار ساده است، گفتم که تا وقتی کرباسچی دبیر کل حزب است من در این حزب نخواهم بود و من وی را لایق کوچکترین سطح مدیریتی نمی‌دانم.

وی با اشاره به این مسئله که من تا 4 سال با حذف مطالب منفی جلوی تعطیلی این روزنامه را گرفتم، ادامه داد: من فکر می‌کنم دلیل این مقابله ها با من این بود که وقتی من مدیر مسئول بودم این ها نتوانستند آن طور که باید از این روزنامه استفاده کنند و شاید اگر من مثل خودشان فکر می کردم عمر روزنامه کم می‌بود و سریع تعطیل می‌شد مثل روزنامه "هم میهن" آقای کرباسچی.

 

 

**برخی اعضا حزب را سکویی برای انتقام گیری می دانند

 

این فعال سیاسی در رابطه با سوال دیگر مبنی براینکه در ابتدای قبول مسئولیت در جلسات چه چیزهایی گفته می شد، پاسخ داد: کرباسچی می‌گفت که ما مشخص می‌کنیم چه چیزی چاپ شود که ولی با شما نیز هماهنگ می کنیم که البته در چند مورد این اتفاق رخ نداد و به طور خود سر دستور چاپ مطالبی را دادند.

 

سجادیان افزود: منفعت شخصی برخی از اعضای حزب باعث شد به دلیل آسیب هایی که دیدند درصدد جبران برآیند و این روزنامه را سکویی برای رسیدن به اهدافشان تلقی‌ کنند و در جهت انتقام گیری از آن بهره می‌برند.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص خبرنگارانی که در آن جا فعالیت داشتند، خاطرنشان کرد: بعضی از خبرنگاران فعال در روزنامه که توسط دبیرکل و افراد وابسته به آن گزینش می‌شدند، الان یا در زندان به سر می‌برند ویا به خارج از کشور گریخته اند.

 

سجادیان ضمن تاکید بر این مسئله که من همواره، خط قرمزم اصول کلی نظام و جایگاه ولایت فقیه بوده و همیشه هم بخاطر این موضع ضربه خورده‌ام، گفت: ولی هنوز هم که هنوز است یک نخ پوسیده عبای رهبری را به دنیای این افراد و احزاب نمی‌دهم.

 

 

** کرباسچی‌هیچ‌وقت از جیب خودش برای روزنامه و حزب خرج نکرده

 

سجادیان در بخش دیگری از سخنانش در رابطه با فعالیت های اقتصادی کارگزاران و تاثیر و توان این حزب در معادلات اقتصادی کشور، خاطرنشان کرد: ما هنوز هم بابت حقوق خبرنگاران و هزینه های روزنامه بدهکاری داریم و از من شاکی هستند. روزنامه بودجه آن چنانی نداشت و گاهی برخی افراد که از دوستان کرباسچی بودند کمک‌های کمی می‌کردند و هیچ وقت خود کرباسچی از جیبش برای این روزنامه و حزب خرج نکرده است. متاسفانه حقوق برخی خبرنگاران و کارکنان روزنامه پرداخت نشد و هنوز هم آن‌ها نتوانستند به حقشان برسند؛ این آقایان چطور داعی مدیریت در نظام اسلامی را دارند.

 

وی تاکید کرد: مردم نباید به تبلیغات و بزرگنمایی برخی از این افراد معلوم الحال توجه کنند.

 

سجادیان در خصوص فعالیت فعلی خودش در حال حاضر، گفت: من یک موسسه فرهنگی هنری دارم که در آن مشغول به فعالیت هستم و فعالیت سیاسی خاصی ندارم.

 

 

** هدف کرباسچی از حمایت کروبی منفعت شخصی بود

 

وی همچنین درباره ارتباط کرباسچی و کروبی و عکس هایی که در زمان انتخابات پخش شده بود، اظهار داشت: کرباسچی برای حمایت از کروبی با وی همراه نشده بود بلکه برای منفعت شخصی و حزبی خودش بود و به نوعی از مهدی کروبی استفاده ابزاری می‌کرد. خود مهدی کروبی و اطرافیانش می دانستند که رای نمی‌آورد، و کرباسچی و افراد امثال آن وی رابه منجلاب کشاندند تا به اهداف خودشان برسند.

 

سجادیان ضمن طرح این مسئله که کرباسچی دچار نوعی مرگ سیاسی شده و حضورش در حزب یک حضورمصلحتی است نه ضروری، اظهار داشت: به نظر من یک جریانی وجود داشت تا کروبی را علم کند و از وی در جهت تحقق منویات خودشان استفاده کنند و لذا هدف اصلی از حضور کرباسچی در کنار مهدی کروبی مطرح شدن دوباره کرباسچی با پول دیگران بود.

 

 

**باهرکس که مقابل رهبری بایستد مخالف هستم

 

این فعال سیاسی در بخش دیگری از سخنانش درباره آقای هاشمی و سفارش های همیشگی‌اش مبنی برحفظ جایگاه و مقام رهبری، ادامه داد: من با هرکس که مقابل رهبری بایستد مخالفم و حتی با وجود علاقه ای که به آقای هاشمی دارم، اگر وی نیز مقابل رهبری قرار گیرد،‌ در کنارش نخواهم بود و حمایتی هم از وی نخواهم کرد.

 

وی در خصوص این سوال که چرا تفکر کارگزارانی هروقت زمینه برایش مهیا می‌شود با تفکر انقلابی مخالفت می‌کند، پاسخ داد: متاسفانه ما دشمن را بزرگ می کنیم. اصلا بحث تفکر و حزب نیست؛ شما اگر عطریانفر و کرباسچی را از این حزب حذف کنید، اساسا چنین تفکری که گفتید نخواهید دید.

 

این فعال سیاسی دلیل عداوت برخی‌ها با نظام را این دانست که این افراد به جایگاهی که برای خودشان در جامعه تصور کرده بودند، دست پیدا نکرده و لذا رسانه ها و احزاب را سکویی برای رسیدن به آرمان‌هایشان قرار دادند و حاضرند برای نجات خودشان همه چیز را نابود کنند.

 

وی در پایان در خصوص این سوال که آیا ممکن است به حزب برگردید و نیرو جذب کنید، پاسخ داد: من به برخی مسئولان پیشنهاد دادم که من وکیل می گیرم و شما همراهی کنید تا امتیاز را از این افرادی که الان هستند بگیریم و فعالیت سالمی شروع کنیم که البته محقق نشد، ولی اگر در آینده چنین اتفاقی رخ دهد و امثال آقایانی که الان هستند، نباشند شاید دوباره فعالیتم را شروع کنم.

 

 

منبع: دانا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار