کد خبر:۳۳۱۹۹۴
برنج، ذرت، گندم و دانههای روغنی محصولات اولویتدار مهندسی ژنتیک
10محصول چون برنج، گندم، ماهی، پنبه و دانههای روغنی از سوی ستاد توسعه زیست فناوری به عنوان محصولات اولویاپتدار مهندسی ژنتیک معرفی شدند.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، ستاد توسعه زیست فناوری با انتشار فراخوانی نحوه حمایت از طرحهای مهندسی ژنتیک در کشاورزی و محیط زیست را مشخص کرد.
در این فراخوان مراحل توسعه فناوری و تولید رخدادهای مستقل و انجام آزمایشهای مولکولی از ایده پردازی تا تجاری سازی محصولات اولویت دار نیز معرفی شد.
برنج، پنبه، ذرت، جو، گندم، چغندرقند، دانههای روغنی، سیب زمینی، حبوبات یونجه و ماهی از جمله محصولات اولویتدار در این فراخوان است.
هدف از این اقدام، رصد و حمایت از طرحهای خوش آتیه، مشتری گرا و کاربردی در حوزه مهندسی ژنتیک عنوان شده است و فراخوان این حمایت نیز به زودی در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.